Met een Rabo Deposito leg je eenmalig minimaal € 10.000 in. Je kiest zelf hoelang je jouw inleg wilt vastzetten: van 6 tot en met 20 jaar. Over jouw inleg ontvang je een vaste rente.

Vaste looptijd van 6 tot en met 20 jaar. Eenmalige inleg van minimaal € 10.000. Vaste rente tot 0,30%*.

Sparen met een vaste rente

Jouw inleg staat tot de vervaldatum vast tegen de afgesproken vaste rente. Dit betekent dat je tussentijds niet kunt opnemen of bijstorten. Op de vervaldatum boeken wij je spaartegoed automatisch vrij naar de door jou opgegeven tegenrekening. Je kunt tot uiterlijk één werkdag voor de vervaldatum een nieuwe depositoafspraak maken.

Rentetarieven

Je ontvangt een vaste rente over het tegoed op jouw Rabo Deposito. Het rentepercentage is afhankelijk van de looptijd van je deposito. De rente wordt bepaald aan de hand van de rentepercentages van de dichtstbijzijnde hele jaren. Het laagste rentepercentage is dan van toepassing. Bij het afsluiten geef je aan wanneer je jouw rentebijschrijving wilt ontvangen. Je kunt kiezen voor achteraf per maand, drie maanden, per jaar of op de vervaldatum. Je kunt deze keuze daarna niet meer wijzigen.

Bekijk de actuele zakelijke spaarrentes Uitleg over zakelijke spaarrentes

Productdetails

Lees hieronder meer over de kosten en de voorwaarden.

Kosten

Om een zakelijke spaarrekening te kunnen openen heb je een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening betaal je niets.

Voorwaarden

Het is verstandig jezelf goed te informeren voordat je een spaarrekening opent. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk de productkenmerken en de algemene voorwaarden die voor het Rabo Deposito gelden.

Productkenmerken en voorwaarden Rabo Deposito (PDF)