Heb je een vereniging, stichting of particuliere BV zonder winstoogmerk? Met Rabo DoelReserveren kun je vrij opneembaar sparen.

Spaartegoed vrij opneembaar. Maximum inleg € 10 miljoen. Variabele rente tot 0,01%*.

* Rentewijzigingen voorbehouden

Open Rabo DoelReserveren

Een spaarrekening voor je vereniging, stichting of particuliere BV

Rabo DoelReserveren is een zakelijke spaarrekening voor verenigingen, stichtingen en particuliere (pensioen) BV's die geen winstoogmerk hebben en geen onderneming uitoefenen. Je spaart tegen een variabele rente over jouw spaartegoed tot € 10 miljoen. Je kunt zo vaak en wanneer je wilt een bedrag inleggen of opnemen. Voor deze spaarrekening geldt geen minimum inleg.

Met deze spaarrekening spaar je online. Je kunt alleen online jouw rekeninginformatie bekijken en overboekingen uitvoeren. Als je minimaal € 250.000 voor langere tijd weg kunt zetten dan is Rabo VermogenSparen mogelijk interessant voor jou.

Meer lezen over Rabo VermogenSparen

Je kunt gebruikmaken van Rabo DoelReserveren als je een zakelijke betaalrekening hebt bij de Rabobank met Rabo Internetbankieren. Rabo DoelReserveren kan dan direct online geopend worden door een wettelijk vertegenwoordiger van jouw organisatie. Heb je nog geen zakelijke betaalrekening bij de Rabobank? Dan kun je deze tegelijk met de spaarrekening aanvragen.

Rentetarieven

Met Rabo DoelReserveren spaar je tegen een variabele rente. Dit betekent dat de rente op elk moment kan wijzigen. De rente is afhankelijk van jouw spaartegoed. In onderstaand schema zie je de actuele rentepercentages.

Saldoschijf, rente over het saldodeel

Basisrente
€ 0 tot en met € 5.000.0000,01%*
€ 5.000.000 tot en met € 10.000.0000,00%*

De rente wordt jaarlijks berekend tot en met 31 december en wordt per 1 januari van het volgend kalenderjaar met jou verrekend. De rentepercentages zijn onder voorbehoud.

Bekijk de actuele zakelijke spaarrentes Uitleg over zakelijke spaarrentes

Aandachtspunten

Rabo DoelReserveren kan alleen worden geopend door verenigingen, stichtingen en particuliere (pensioen) BV's die geen winstoogmerk hebben en geen onderneming uitoefenen.Deze rekening kan niet worden geopend door professionele geldmarktpartijen. Wie dat zijn kun je vinden op de site van DNB, in het ‘Besluit prudentiële regels van de Wet op het financieel toezicht’.
Ga naar DNB.nl
Je mag bij ons slechts één rekening Rabo DoelReserveren hebben. Daarnaast hanteren wij een maximumbedrag van € 12,5 miljoen dat je bij de Rabobank mag sparen. Dit maximum berekenen wij over jouw spaartegoeden en die van de entiteiten die deel uitmaken van de groep of het samenwerkingsverband waar je deel van uitmaakt.

Productdetails

Lees hieronder meer over de kosten en voorwaarden.

Kosten

Om een zakelijke spaarrekening te kunnen openen heb je een zakelijke betaalrekening bij de Rabobank nodig. Daaraan zijn kosten verbonden. Voor de spaarrekening betaal je niets.

Pensioen BV

Reserveer je vermogen in een pensioen BV? Of bouw je in eigen beheer vermogen op ten behoeve van je oudedagsvoorziening en heb je dit gestald op Rabo DoelReserveren? Dan kan een opname fiscale consequenties voor je hebben. Raadpleeg in dat geval altijd je belastingadviseur.

Voorwaarden

Rabo DoelReserveren kan alleen worden geopend voor verenigingen, stichtingen en particuliere (pensioen) BV’s die geen winstoogmerk hebben en geen onderneming uitoefenen.

Het is verstandig jezelf goed te informeren voordat je een spaarrekening opent. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk de productkenmerken en de algemene voorwaarden die voor Rabo DoelReserveren gelden.

Onze rentes en voorwaarden wijzigen. Lees hier meer.

Productkenmerken en voorwaarden Rabo DoelReserveren (PDF)

Open Rabo DoelReserveren

Zelf regelen & Contact