Rabo ClubSupport Ondersteuning

Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Wil je de club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat om de ambities van jouw vereniging waar te maken. Dit doen we in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst). Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving!

Meld je aan voor onze workshops!

Rabo ClubSupport organiseert van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart 2023 een aantal workshops waarin we de meest voorkomende thema’s behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid. Doe je ook mee?

Inschrijven Rabo ClubSupport Ondersteuning

Heeft jouw sport- of cultuurvereniging structurele begeleiding of advies nodig? Bijvoorbeeld op het gebied van verduurzaming, vrijwilligersbehoud of ledenbinding?

Aanbod

Op welk gebied wil jouw vereniging zich ontwikkelen? Door het binden van meer vrijwilligers? Door verduurzaming van de accommodatie? Een solide sponsorplan? Welke ambities jouw vereniging ook heeft, wij helpen je graag verder met het realiseren ervan. Dat doen we met 1-op-1 begeleiding, masterclasses en workshops.

Hoe help je jouw club met Rabo ClubSupport Ondersteuning?

1-op-1 begeleiding op maat

Het gaat om 5 interactieve bijeenkomsten met als doel te werken aan het vraagstuk van jouw vereniging Intensieve begeleiding van een vaste begeleider Thema: afhankelijk van hulpvraag van de vereniging

Masterclasses

Circa 2 interactieve bijeenkomsten met 6-8 clubs Tijdsduur per bijeenkomst: 2,5 uur Thema’s: vrijwilligersmanagement, ledenbinding, geld genereren, modern besturen, presteren met communiceren.

Workshops

1 interactieve bijeenkomst met max 16-32 deelnemers Tijdsduur bijeenkomst: 2,5 uur Thema’s: vrijwilligersmanagement, ledenbinding, geld genereren, gezonde club (voeding, roken en alcohol), modern besturen, presteren met communiceren, jouw club klaar voor de toekomst, duurzame accommodatie, sociale veiligheid op de club, gezond door sport, hoe houd je de betrokkenheid hoog in je club?

Webinars

1 inspirerende, digitale bijeenkomst met max 100 deelnemers Tijdsduur bijeenkomst: 1,5 uur Thema’s: Communicatie: juist nu! Maar hoe?, Duurzame accommodatie en Sociale veiligheid op de club

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer