Een dames basketbalteam huddelen voor de wedstrijd en doen een yell.

Krijg ondersteuning op maat!

Wil je aan de slag met de ambities van jouw club? Meld je dan meteen aan voor Rabo ClubSupport Ondersteuning.

Workshops, masterclasses en 1-op-1 begeleiding

Wil je de club toegankelijker maken, meer sponsors werven of het clubhuis verduurzamen? Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat. Het hele jaar door kun je als club deelnemen aan verschillende workshops en masterclasses. Ook kun je je club aanmelden voor een intensief traject, waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een van onze experts.

Twee mannen praten in een kleedkamer voor ze gaan sporten.

Krijg ondersteuning op maat!

Wil je aan de slag met de ambities van jouw club? Meld je dan meteen aan voor Rabo ClubSupport. Vul het formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Hoe help je jouw club met Rabo ClubSupport Ondersteuning?

Workshops

    1 interactieve bijeenkomst 25 deelnemers Online of fysiek 2 tot 2,5 uur Thema’s: o.a. vrijwilligersmanagement, ledenbinding, geld genereren, gezonde club (voeding, roken en alcohol), modern besturen, presteren met communiceren, jouw club klaar voor de toekomst, duurzame accommodatie, sociale veiligheid op de club, gezond door sport, betrokkenheid hooghouden in je club.

Masterclasses

    2 of 3 interactieve bijeenkomsten 8 clubs en 3 deelnemers per club Online of fysiek 2 tot 2,5 uur per bijeenkomst Thema’s: o.a. vrijwilligersmanagement, verduurzamen, ledenbinding, geld genereren, modern besturen, presteren met communiceren.

1-op-1 begeleiding

    Individuele begeleiding van een expert 3 tot 6 dagdelen Afgestemd op de hulpvraag van de club Thema: afhankelijk van hulpvraag van de vereniging

Inschrijven Rabo ClubSupport Ondersteuning

Wil je aan de slag met de ambities van jouw club? Meld je dan meteen aan voor Rabo ClubSupport Ondersteuning. Vul het formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Ontdek Rabo ClubSupport

Als coöperatieve bank geven we ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. En zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken.

Onze partners