Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie winter 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Cobra Museum Ontvang 10% korting

Op zoek naar een kunstzinnig cadeau voor de komende feestdagen? In de shop van het Cobra Museum krijg je als lid van de Rabobank 10% korting op het gehele assortiment (met uitzondering van boeken). Denk aan mooie shawls, sieraden of artistieke notitieboekjes. Ook mag je een gratis introducé meenemen op vertoon van deze coupon. Bestel jouw kaart(en) via cobra-museum.nl/tickets. Waar: Cobra Museum in Amstelveen Geldig: t/m 31 december 2021

Cobra Museum Ontvang 10% korting
Stedelijk Museum Amsterdam

Bezoek het Stedelijk met 25% korting met code: RABOENCO. In de nieuwe collectie opstelling (1980-nu) toont Tomorrow is a Different Day werken van internationale kunstenaars en vormgevers die medeverantwoordelijk zijn voor de veranderingen van vandaag en morgen. (De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, t/m 5 december 2021 is een eenmalig toeslagticket van 3 euro verplicht)

Aanbieding geldig tot en met 31 december 2021

Stedelijk Museum Amsterdam
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen