Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo en Co - november - Almere

Editie najaar 2023

Rabo &Co op de mat én in de mailbox bij 1,65 miljoen leden

Voor het eerst presenteren we ook een digitale Rabo &Co. De digitale Rabo &Co biedt dezelfde artikelen als de print editie en heeft daarnaast extra content zoals video en audio. Leden van Rabobank kunnen zelf kiezen hoe zij Rabo &Co willen ontvangen. Wil je Rabo &Co voortaan liever digitaal ontvangen? Dat kan. Op deze pagina lees je hoe je je voorkeur kan registreren.


In de najaarseditie lees je hoe jong & oud omgaan met geld, vertelt Mariëlle Lichtenberg over 125 jaar Rabobank en zetten we een vrijwilliger in de spotlights. Ook gaan we op reportage in de regio en duiken we in de wereld van innovaties. Veel leesplezier!

Ledenaanbiedingen

In elke editie van Rabo &Co staan nieuwe aanbiedingen voor onze leden. Van korting op zonnepanelen tot mooie producten en diensten van maatschappelijke ondernemers. Benieuwd wat we je deze keer te bieden hebben?