De Betuwe in

3 februari 2021 16:00

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

In de Betuwe

Het gaat ons om wat er in de samenleving speelt. Hoe we onze gezamenlijke leefwereld kunnen versterken en toekomstbestendig kunnen maken. Zodat mensen de keuzes kunnen maken die voor hen belangrijk zijn. Nu én in de toekomst. Dat is waar onze missie Growing a better world together voor staat. Het verduurzamen van de manier waarop we leven, werken en voedsel produceren is de uitdaging van vandaag. Daarom richten we ons op drie grote wereldwijde transities: de voedseltransitie, klimaat & de energietransitie en inclusiviteit.

In een serie korte filmpjes, onder de noemer ‘De Betuwe In’ laten we zien hoe we samen met leden, klanten en stakeholders werken aan een betere wereld. Dit doen we op het gebied van: Versterken Lokale Leefomgeving, Financieel Gezond Leven, Duurzaam Ondernemen, Duurzaam Wonen en Banking4Food.

Bekijk de video’s hieronder:

Versterken leefomgeving

Jaarlijks ondersteunt Rabobank in de Betuwe het verenigingsleven met de campagne Rabo ClubSupport:

YouTube

Financieel Gezond Leven

Wat doet u om de omgeving waarin u leeft een stukje financieel gezonder te maken?

Bekijk hier hoe Arjen Sijpkes, voormalig lederaadslid, dit doet.

YouTube

Duurzaam Ondernemen

Jong geleerd is oud gedaan. Met Day voor Change stimuleren wij ondernemerschap bij kinderen én ondersteunen we een goed doel.

YouTube

Duurzaam Wonen

Hoe kunnen we wonen met oog voor onze omgeving? Wij helpen onze klanten graag op het gebied van duurzaam wonen.

Bekijk hier een mooi voorbeeld:

YouTube

Banking4Food

Lokaal duurzaam en gezond voedsel voor iedereen. Dat willen we graag samen bereiken. In de Betuwe zijn daar al mooie voorbeelden van.

YouTube