Leden Rabobank helpen hospice aan mooie bijdrage

21 juli 2021 16:00

De Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) Land van Cuijk biedt zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. In het Hospice de Cocon in St. Anthonis omringen vrijwilligers gasten met liefde en aandacht tijdens hun laatste levensperiode. Hoe leden van Rabobank zorgden voor een mooie financiële bijdrage.

Leden Rabobank helpen hospice aan mooie bijdrage

Iemands hand vasthouden, tegen elkaar aankruipen of samen naar mooie muziek luisteren. Wanneer mensen ziek zijn of niet meer bij elkaar kunnen wonen is nabijheid belangrijker dan ooit. Een koppelbed vormt de oplossing voor mensen die samen willen zijn in een zorgomgeving, zoals een hospice.

“Een koppelbed vormt de oplossing voor mensen die samen willen zijn in een zorgomgeving”

Met de actie Rabo Clubsupport investeert Rabobank een deel van de winst in lokale verenigingen en stichtingen. Leden verdelen stemmen -en op die manier een bedrag wat daar tegenover staat- onder de deelnemende clubs. Hospice de Cocon heeft lokaal veel aandacht gekregen en daarom hebben ze de laatste jaren mooie bijdragen uit deze jaarlijkse actie mogen ontvangen. Deze bijdrage is in dit geval meer dan goed besteed.