Organisatie

Organisatie

Rabobank Gooi en Vechtstreek wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Directeur coöperatieve Rabobank, Monique Jacobs geeft leiding aan Rabobank Gooi en Vechtstreek. Zij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank. Ook is de directeur coöperatieve Rabobank ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan. Dit doet zij samen met de raad van commissarissen en de ledenraad.

Monique van de Wakker

Monique Jacobs

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank Gooi en Vechtstreek. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Zij praten namens de meer dan 22.900 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Gooi en Vechtstreek.

Wil je aanvullende informatie over de ledenraad of heb je interesse om zelf toe te treden dan kun je contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.MN@rabobank.nl.

Digizine Gooi en Vechtstreek
Dit online magazine geeft je inzicht wat de rol als ledenraadslid inhoudt en geeft je inzicht in onze maatschappelijk georiënteerde coöperatieve bank.