Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Hart van Brabant. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Hart van Brabant vertegenwoordigt de ruim 18.000 leden in de regio Udenhout, Oisterwijk, Moergestel, Hilvarenbeek en Berkel-Enschot. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Hart van Brabant. Hierin vindt u: 

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Koffie en lekkers bij Boshuys Hermitage

Rabo Starters van het Kwartaal - Edwin en Marloe van Gijzen van Boshuys Hermitage Oisterwijk - trakteren de lezers van Dichterbij graag op iets lekkers. Bij het tonen van deze ledenaanbieding krijg je bij een kopje koffie een heerlijke huisgemaakte apfelstrudel helemaal gratis. Je bent van harte welkom in hun sfeervolle restaurant aan de Posthoornseweg 5b in Oisterwijk.

Meer info

Gratis kennismaken met petanque

Petanque Club Oisterwijk (PCO) nodigt belangstellenden van harte uit nader kennis te maken met hun sport. Daarom biedt ze leden van Rabobank Hart van Brabant de gelegenheid twee maanden gratis mee te spelen. Lijkt het je wat? Loop gewoon even binnen op een moment dat het jou past. Onze openingstijden en verdere info zie: www.petanquecluboisterwijk.nl. De koffie staat klaar!

Website Petanque Club Oisterwijk

Goed gestyled de deur uit

Natuurlijk wil jij er goed uitzien en met het hele gezin geknipt voor de dag komen. Dat is belangrijk voor iedereen. De topstylistes van Bygardo Hairstyle uit Moergestel staan graag voor je klaar. Om je te adviseren over de kleur en stijl van je haar, die het beste bij je passen en waar jij je lekker bij voelt Ook adviseren de stylistes je graag over hun producten om je haar in topconditie te houden! Heb je zin in een nieuw kleurtje? Of een nieuwe coupe? Maak dan snel een afspraak. Leden van Rabobank Hart van Brabant krijgen een korting van 20% op de eerste afspraak. Benieuwd? Ga naar www.bygardo.nl en bespreek online je afspraak of bel 013-5133709.

Website bygardo

Personal training

Wil jij lekkerder in je vel zitten, je sterker voelen én een gezonde levensstijl? Kies voor het personal trainingsprogramma van 12 weken van Job Ooms. Leden van Rabobank Hart van Brabant krijgen een gratis intake, waarbij we je jouw mogelijkheden én ambities uitgebreid bespreken. Het

programma start met het mobiliseren van je lichaam. Vanuit daar ga je steeds meer werken aan je conditie en functionele kracht. Met een uitgebalanceerd voedingsschema geef je je lichaam precies wat het nodig heeft. Zo ga je je snel energieker voelen én werk je aan een gezonde leefstijl. Jouw lichaam kan alleen optimaal functioneren als je voldoende rust. Daarom werk je ook aan ontspanningsmomenten voor jezelf.

Personal training

Meer info

Pluk je boeket in Tuin de Laarhoeve

Alle leden van Rabobank Hart van Brabant krijgen -bij het tonen van de zomereditie van het ledenmagazine- 2,50 euro korting op een zelf geplukte bos bloemen uit de bloeiende pluktuin van De Laarhoeve. De tuin en winkel zijn elke dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 u tot 17.00 uur. De winkel, met tal van gezonde en verantwoorde producten, is gevestigd aan de Laarstraat 16 in Diessen.

Pluk je boeket in Tuin de Laarhoeve

Meer info

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven