Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Hart van Brabant. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Hart van Brabant vertegenwoordigt de ruim 18.000 leden in de regio Udenhout, Oisterwijk, Moergestel, Hilvarenbeek en Berkel-Enschot. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Hart van Brabant. Hierin vindt u: 

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Online werkplek

Hoe fijn is het als je zorgeloos online kunt werken. Virtual Computing uit Oisterwijk biedt leden van de Rabobank daarom een korting van 10% op een online werkplek . Zo kunnen jij en je collega's tegen een vast tarief in de maand veilig en flexibel werken in de cloud. Precies zoals jij dat voor ogen hebt. 

Online werkplek

Meer info en aanmelden

Personal training

Wil jij lekkerder in je vel zitten, je sterker voelen én een gezonde levensstijl? Kies voor het personal trainingsprogramma van 12 weken van Job Ooms. Leden van Rabobank Hart van Brabant krijgen een gratis intake, waarbij we je jouw mogelijkheden én ambities uitgebreid bespreken. Het

programma start met het mobiliseren van je lichaam. Vanuit daar ga je steeds meer werken aan je conditie en functionele kracht. Met een uitgebalanceerd voedingsschema geef je je lichaam precies wat het nodig heeft. Zo ga je je snel energieker voelen én werk je aan een gezonde leefstijl. Jouw lichaam kan alleen optimaal functioneren als je voldoende rust. Daarom werk je ook aan ontspanningsmomenten voor jezelf.

Personal training

Meer info

Pluk je boeket in Tuin de Laarhoeve

Alle leden van Rabobank Hart van Brabant krijgen -bij het tonen van de zomereditie van het ledenmagazine- 2,50 euro korting op een zelf geplukte bos bloemen uit de bloeiende pluktuin van De Laarhoeve. De tuin en winkel zijn elke dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 u tot 17.00 uur. De winkel, met tal van gezonde en verantwoorde producten, is gevestigd aan de Laarstraat 16 in Diessen.

Pluk je boeket in Tuin de Laarhoeve

Meer info

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven