Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Gratis bakkie Boerderij Denissen

Wist je dat je bij Boerderij Denissen in Berkel-Enschot van donderdag tot en met zondag ook heerlijk kunt lunchen? Het team nodigt je van harte uit om de smakelijke en zorgvuldig samengestelde lunchgerechten te komen proeven! Bij inlevering van deze bon biedt Boerderij Denissen je bij een lunchgerecht dan graag een gratis kopje koffie of thee aan. Check de lunchkaart op de site.

Website Boerderij Denissen
Gratis broodjes Bioboerderij ‘t Schop

Bij Bioboerderij ‘t Schop in Hilvarenbeek koop je verse groenten en vlees van eigen erf. Allemaal verbouwd en klaar gemaakt op eerlijke en ambachtelijke wijze. Puur natuur, gezond en lekker! Benieuwd? Maak dan gebruik van deze ledenaanbieding. Leden van Rabobank Hart van Brabant krijgen bij aankoop van 100 gram ambachtelijk gerookte ham twee heerlijke biologische broodjes gratis.

Website 't Schop
25% korting op de catalogus van Eva Jospin: Paper Tales 

Ontdek in Het Noordbrabants Museum de sprookjesachtige werelden van Eva Jospin. Met simpel bruin karton creëert Jospin indrukwekkende monumentale installaties. Droom weg in een wereld vol bomen, struiken en fantasierijke bouwsels.

Bestel nu met 25% korting de tentoonstellingscatalogus.

Koop de catalogus via de site
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen