Sponsoring en Donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring, de Clubkas Campagne en twee fondsen ondersteunt Rabobank Het Drentse Land de lokale samenleving. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn om in aanmerking te komen voor een bijdrage van ons.

Donaties op de kaart!

Klik hier voor een overzicht van projecten waar Rabobank Het Drentse Land een financiële bijdrage aan heeft geleverd.

Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen

Met de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meer dan 22.000 leden van de bank stemmen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Niet de bank, maar de leden bepalen dus welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. Zoals bijvoorbeeld nieuwe tenues voor de club, het organiseren van evenementen of nieuwe materialen voor de training.

De volgende Rabobank Clubkas Campagne vindt plaats in 2019 en gaat ongeveer in mei weer van start. Houd deze site in de gaten voor meer informatie.

Een bijdrage nodig voor uw project?

Met het Donatie- en Stimuleringsfonds geeft Rabobank Het Drentse Land een deel van de winst terug aan de samenleving. Deze fondsen ondersteunen eenmalige projecten die passen bij een van de strategische doelstellingen van de Rabobank: voeding, zelfredzaamheid, vitale woon- en leefomgeving en ondernemerschap.

Afhankelijk van het te doneren bedrag en de maatschappelijke impact van het project wordt deze beoordeeld door verschillende commissies. Een afvaardiging van de ledenraad beslist mee welke projecten een bijdrage krijgen.

Hoe dient u een aanvraag in bij een van de Rabobankfondsen?
U kunt het hele jaar uw aanvragen indienen via onderstaande button. U komt dan in een programma dat u stapsgewijs meeneemt zodat u aan het eind een complete aanvraag kunt indienen. Op basis van de gegevens die u invoert,  komt u automatisch bij het juiste fonds uit. Houd wel rekening met de uiterlijke aanvraagdata. Want de commissies beoordelen de aanvragen vier keer per jaar. Bovendien moet het project plaatsvinden na datum van toekenning. U krijgt per mail bericht of wij uw aanvraag hebben toegekend. 

Uiterlijke aanleverdatum Toekenning
1 maart 1 april
1 juni 1 juli
1 september 1 oktober
1 december 1 januari

Reglement Stimuleringsfonds

Reglement Donatiefonds

Sponsoring

Rabobank Het Drentse Land ondersteunt lokale verenigingen op het gebied van sport. In het bijzonder initiatieven voor de jeugd. Daarnaast sponsoren wij een aantal evenementen met betrekking tot cultuur en maatschappij. Wij gaan met een beperkt aantal partijen een langdurige samenwerking aan die wederzijds voordeel biedt. Hiervoor benaderen wij onze partners zelf. Alle andere verenigingen en stichtingen kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Sponsorverzoeken worden  dus niet in behandeling genomen!  

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven