Sponsoring en donaties

Ons sponsorbeleid bestaat vanaf 2020 uit twee programma’s; namelijk Rabo ClubSupport en Hart voor de Club. Bekijk hieronder meer informatie over welke campagne het beste bij je past.

Rabobank Clubkas Campagne & Rabobank Coöperatie Weken worden Rabo ClubSupport

Vanaf 2020 gaan zowel de Rabobank Clubkas Campagne als de Rabobank Coöperatie Weken over naar één grote campagne: Rabo ClubSupport. Het werkt bijna hetzelfde, alleen is de naam anders en de periode waar het in valt. Onze klanten bepalen hoe het geld verdeeld wordt door te stemmen op de initiatieven die zij een warm hart toedragen. Omdat Rabo ClubSupport in 2019 al in heel Nederland geïntroduceerd wordt brengen wij de Rabobank Coöperatie Weken dit jaar ook onder in Rabo ClubSupport. We verdelen wederom EUR 100.000,-- coöperatieve winst over initiatieven die bijdragen aan de lokale leefomgeving.

Interessant: we geven ook € 10.000 aan bonusprijzen weg

Het thema van Rabo ClubSupport is “Samen vieren we de winst”. Om gave initiatieven in onze regio extra te stimuleren verdeelt Rabobank IJsseldelta maar liefst tien bonusprijzen van € 1.000, waarvan vijf prijzen in de categorie “Meest feestelijke video” en vijf prijzen in de categorie “meest verbindende campagne”. Dus wees creatief en post je video’s en uitingen zoveel mogelijk online! Vergeet Rabobank IJsseldelta niet te taggen in je update op social media, zodat wij je video niet kunnen missen.

Schrijf je nu in met de unieke inschrijfcode!

Heeft jouw vereniging een mooi initiatief op het gebied van kunst, cultuur, sport of een maatschappelijk doel? Schrijf je dan via onderstaande button in op de website van Rabo ClubSupport met de unieke inschrijfcode die jouw vereniging of stichting heeft ontvangen op het bij ons bekende emailadres. Op deze website vind je tevens de voorwaarden waar je aan moet voldoen om deel te kunnen nemen.

Geen inschrijfcode ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie.ijsseldelta@rabobank.nl. Vermeld hierin de naam van de vereniging/stichting, bankrekeningnummer en Kvk nummer.

Let op! Eerder dit jaar is er al € 110.000 verdeeld over de deelnemers van de Rabobank Clubkas Campagne. Als je in het voorjaar mee hebt gedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne, dan kun je vanaf 2020 meedoen met Rabo ClubSupport. Je kunt namelijk als vereniging eenmaal per jaar aanspraak maken op een sponsoring of donatie van Rabobank.

Planning

  • Inschrijfperiode: 12 juni tot 20 september 2019
  • Informatieavond: 3 september 2019 (19.30 uur-21.00 uur). Wegens gebrek aan belangstelling is deze avond geannuleerd.
  • Stemperiode: 27 september tot en met 11 oktober 2019. Klanten van Rabobank IJsseldelta kunnen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.
  • Uitreiking cheques: 16 oktober 2019

Meld je aan voor onze informatieavond op 3 september

WEGENS GEBREK AAN BELANGSTELLING GAAT DE INFORMATIEAVOND VAN DINSDAG 3 SEPTEMBER NIET DOOR!

Mocht u toch graag persoonlijk uitleg krijgen over RaboClubSupport, neemt u dan contact op met communicatie.ijsseldelta@rabobank.nl.

Voor verenigingen en stichtingen die meer informatie willen of vragen hebben over Rabo ClubSupport organiseren wij op dinsdag 3 september van 19.30-21.00 uur een informatieavond op ons kantoor aan Willemskade 1 te Zwolle. Meld jouw vereniging of stichting hiervoor aan via onderstaande button. o.v.v. naam vereniging/stichting, bankrekeningnummer/Kvk nummer, contactpersoon en aantal personen dat naar de informatieavond komt.

Hart voor de Club (twee jarig traject, gestart in 2017)

Is jouw vereniging of stichting maatschappelijk actief of ben je op zoek naar een samenwerking om jouw vereniging gezonder, duurzamer of maatschappelijk actief te laten worden? En kun je begeleiding van experts gebruiken? Dan is Hart voor de Club wellicht iets voor jou. In dit programma ondersteunen wij zeven clubs met kennis en mankracht. Dit doen we aan de aan de hand van vijf thema’s: bestuurlijk, financieel, duurzaam, gezond en maatschappelijk. Dit programma wordt begeleid door sportkoepel NOC*NSF in afstemming met de regionale sport en cultuur-organisaties en het landelijke instituut voor cultuureducatie en amateurkunst.

Ben je als vereniging toe aan een volgende stap om toekomstbestendig te zijn en te blijven? En heeft jouw club zin om de komende twee jaar de handen uit de mouwen te steken en samen met andere clubs te leren? Dan is Hart voor de Club iets voor jou. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de nieuwe startdatum.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven