Sponsoring en donaties

Ons sponsorbeleid bestaat vanaf 2020 uit twee programma’s; namelijk Rabo ClubSupport en Verenigingsondersteuning. Bekijk hieronder meer informatie over welke campagne het beste bij je past.

Rabobank ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Samen vieren we de winst!

Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank IJsseldelta heeft in 2019 maar liefst € 260.000,- beschikbaar gesteld. Ook in 2020 wordt wederom €260.000,- beschikbaar. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Geef ons het actuele e-mailadres van je club door

Details over de planning en de uitnodiging om mee te doen versturen we via e-mail. Wil je de informatie niet missen? Geef dan het juiste e-mailadres van jouw club aan ons door via 'uw gegevens' van Rabo Internetbankieren. Zo kun je jouw club tijdig inschrijven voor de nieuwe campagne.

Coöperatief Dividend

Als enige bank in Nederland is de Rabobank een bank zonder aandeelhouders. In plaats van een deel van de winst in de vorm van dividend aan de aandeelhouders uit te keren, wordt het besteed aan maatschappelijke initiatieven. Dit noemen wij het coöperatief dividend. Met Rabo ClubSupport bepalen onze leden hoe de winst verdeeld wordt. De leden bepalen namelijk mede waar het geld van je bank aan besteed wordt. Zo oefen je direct invloed uit op je eigen leefomgeving.

Verenigingsondersteuning

Wil je meer vrijwilligers werven, een solide sponsorplan samenstellen of leren communiceren met je leden? Wij helpen jouw club graag met het realiseren van je doelen, groot én klein! Dit doen we met het unieke programma ‘Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank’.

Met ‘Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank’ krijgt jouw vereniging of stichting intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken. Van basketbalvereniging tot zangkoor en van jongerensoos tot toneelvereniging.

Geef ons het actuele e-mailadres van je vereniging door

Details over de planning en de uitnodiging om mee te doen versturen we via e-mail. Wil je de informatie niet missen? Geef dan het juiste e-mailadres van jouw club aan ons door via 'uw gegevens' van Rabo Internetbankieren. Zo kun je jouw club tijdig inschrijven voor de nieuwe campagne.

Rabo Verenigingsondersteuning is van start gegaan. Je kunt je niet meer aanmelden.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven