Sponsoring en donaties

Rabobank IJsseldelta vernieuwt de inzet van sponsoring en samenwerking. We gaan naar drie manieren die van waarde kunnen zijn voor uw vereniging of stichting. Via deze website informeren wij over de nieuwe koers, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. De Rabobank is een maatschappelijke bank. We willen een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en het voedselvraagstuk in de wereld. En wij, Rabobank IJsseldelta, doen dit door samen met klanten, partners en medewerkers te investeren in een slimme, gezonde en (economisch) vitale regio. Daarom ondersteunen wij ook graag verenigingen met een ambitie. Dit doen wij vanuit de gedachtegoed van onze grondlegger Raiffeisen: ‘Mensen helpen zichzelf te helpen’. Niet vanaf de zijlijn, maar samen. Want krachtige clubs versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang.

Drie nieuwe manieren van samen investeren. Om uw club te helpen om zelf sterker te worden, hebben we drie programma’s waaruit u kunt kiezen. Dit zijn de Rabobank Club Kas Campagne, Aandeel in de Buurt en Hart voor de Club. Deelnemen aan meerdere programma’s per jaar is niet mogelijk. Heeft u er zin in om op deze nieuwe manier met Rabobank IJsseldelta samen te werken? Laat ons dan door u te registerern op deze website weten van welk programma u gebruik wilt maken. We houden u vervolgens op de hoogte van de start van ieder programma.

Rabo Clubkas Campagne

De inschrijvingen voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018 zijn geopend! Schrijf je hieronder in.

Hart voor de Club: voor sport en voor cultuur

Is uw vereniging of stichting maatschappelijk actief of bent u zoek naar een samenwerking om structureel gezonder, duurzamer of maatschappelijk actief te worden? En kunt u begeleiding van experts gebruiken? Dan is Hart voor de Club wellicht iets voor u. In dit programma ondersteunen wij in deze regio de komende twee jaar zeven clubs met kennis en mankracht. Kortom, we doen ook mee. En wel aan de aan de hand van vijf thema’s: bestuurlijk, financieel, duurzaam, gezond en maatschappelijk. Dit programma wordt begeleid door sportkoepel NOC*NSF in afstemming met de regionale sport en cultuur-organisaties en het landelijke instituut voor cultuureducatie en amateurkunst. Bent u als vereniging toe aan een volgende stap om toekomstbestendig te zijn en te blijven? En heeft uw club zin om de komende 2 jaar de handen uit de mouwen te steken en samen met andere clubs te leren? Tijdens de informatie-avond op dinsdag 13 juni vertellen wij u alle ins en outs van Hart voor de Club. Interesse? Geef dit dan bij de registratie via deze site aan.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven