Organisatie

Organisatie

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

René Kerstens is directeur coöperatieve Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden. René is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

René Kerstens

René Kerstens

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Ledenraad

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden staat midden in de samenleving. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Samen met onze leden versterken wij onze omgeving op het gebied van leefbaarheid, economische vitaliteit en duurzaamheid. De ledenraad van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden denkt en beslist daarom mee over het beleid van onze bank. De ledenraad bestaat uit diverse leden. Zij praten namens 26.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam.

Jongerenraad

De Jongerenraad van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden bestaat uit jongeren van 16 tot 20 jaar. Deze enthousiaste groep jongeren geeft gevraagd en ongevraagd advies aan onze bank. Rabobank stelt haar netwerk beschikbaar voor initiatieven, voor het maken van connecties en voor het kennismaken met het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen wij nog meer betekenen voor de jongeren in onze regio.