Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring, donaties en het Wensenfonds versterkt Rabobank Leiden-Katwijk de lokale samenleving. Door middel van Fonds Buitenlandse Projecten en Rabobank Foundation draagt de bank bij aan projecten in ontwikkelingslanden. Klik hieronder op de verschillende vormen van ondersteuning aan verenigingen en stichtingen voor meer informatie.

Sponsoring

Rabobank Leiden-Katwijk sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Bij sponsoring vragen wij altijd een tegenprestatie. Bijvoorbeeld het plaatsen van ons logo of het noemen van de Rabobank als sponsor in het ledenblad.

Voor meer informatie over sponsoring en het doen van een aanvraag:

Klik hier

Donaties

Kleine initiatieven hebben vaak grootse effecten. Daarom steunen we activiteiten en evenementen in onze omgeving met donaties. Een donatie is altijd eenmalig.

Voor meer informatie over donaties en het doen van een aanvraag:

Klik hier

Wensenfonds

Vanuit ons Wensenfonds steunen we lokale initiatieven zonder daarbij een tegenprestatie te verwachten. We richten ons op plannen die de samenleving duurzaam verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een opgeknapte keuken van het buurthuis of nieuwe boeken voor een schoolbibliotheek. We steunen initiatieven voor de categorieën:

  • Zorg
  • Onderwijs
  • Duurzaamheid
  • Buurt en wijk
  • Sport en cultuur

Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan leden van de bank hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

Voor meer informatie over het Wensenfonds:

Klik hier

Fonds Buitenlandse Projecten

Zelf aan de slag in een ontwikkelingsland. Er zijn verschillende organisaties in onze omgeving die dit regelmatig doen. Deze vrijwilligers gebruiken eigen tijd en geld om mensen in het buitenland te helpen. Een interessant project kan altijd een aanvraag voor een bijdrage uit het Fonds Buitenlandse Projecten indienen. Een project dient altijd betrekking te hebben op vitaliteit/gezondheid en/of voedselvoorziening.

Voor meer informatie over het Fonds Buitenlandse Projecten:

Klik hier

Rabobank Foundation

Rabobank Leiden-Katwijk doneert elk jaar 0,5% van haar winst aan de Rabobank Foundation. Het doel van de foundation is het realiseren van een meer rechtvaardige verdeling van welvaart en welzijn in de wereld. De foundation steunt in het buitenland voornamelijk projecten die aansluiten bij onze eigen achtergrond: het opzetten van kredietcoöperaties en agrarische projecten. Financiële zelfredzaamheid is hierbij de belangrijkste doelstelling.

Voor meer informatie over Rabobank Foundation:

Klik hier

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven