Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 23.000 leden in de regio's Maas en Waal, Lingewaard en Overbetuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Lid worden van de ledenraad

Elk jaar treden leden van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Vul onderstaand formulier in als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen wij contact met u op.

Geef uw interesse in de ledenraad door

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Maas en Waal - Oost Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Smakelijke start met MERAQI Monday

Wie houdt van pure én verrassende smaken moet zeker eens aanschuiven bij restaurant MERAQI in Beneden-Leeuwen. Geopend in juni 2018 veroverde MERAQI al meteen de titel Starter van het Jaar in de regio Maas en Waal. Kok Igor Langeveld daagt zijn gasten graag uit met vernieuwende gerechten en staat altijd open voor suggesties. Pure, verse kwaliteitsproducten - vaak uit de regio - vormen de basis in de keuken. Elke week staat er een nieuwe special op de kaart. Op maandag kun je deze proeven voor maar € 16,50. Een mooie manier om inspiratie op te doen voor de hele week.

Smakelijke start met MERAQI Monday

Meer informatie

Met een goed gevoel de deur uit bij Wendy Hairstyling

Klanten met een goed gevoel de deur uit laten lopen. Dat is het doel van By Wendy Hairstyling in Zetten. Met ruim 15 jaar ervaring heeft eigenaar Wendy Roelofsen altijd persoonlijk advies op maat. In haar gezellige kapsalon in het hartje van Zetten voel je je meteen op je gemak. En dat terwijl ze pas afgelopen jaar is gestart als zelfstandig ondernemer! Geen wonder dat ze onlangs de titel Starter van het Jaar 2018 in de wacht wist te slepen voor de regio Oost Betuwe. Deze bekroning viert Wendy graag met haar klanten. Daarom krijg je tegen inlevering van deze advertentie 40% korting op een product naar keuze. Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2019.

Met een goed gevoel de deur uit bij By Wendy Hairstyling

Meer informatie

Frisse zeelucht in Zoutkamer Elst

In de Zoutkamer in Elst heerst een klimaat zoals in de zoutmijnen en zoutgrotten. Tijdens een sessie wordt er heel fijn gemalen natuurzout in de ruimte verneveld. Dat adem je in. Je vult je longen met schone gezonde lucht. Zout- of halotherapie is een medicijnvrije behandeling en 100% natuurlijk voor aandoeningen van luchtwegen en huid. Het verlicht de symptomen en versterkt het natuurlijk immuunsysteem. Zouttherapie werkt ook preventief. Het verhoogt de weerstand en is rustgevend en ontspannend. Schone lucht werkt ook positief op je geest. Wil je het zelf ervaren? Tegen inlevering van deze advertentie kun je gratis naar de Zoutkamer! De aanbieding is geldig tot 15 augustus 2019 op dinsdag t/m donderdag tussen 15 en 19 uur.

Frisse zeelucht in Zoutkamer Elst

Meer informatie

Custom made relatiegeschecken bij Tela Promotions

Een relatiegeschenk moet passen bij je bedrijf. Ted Heijckmann van Tela Promotions uit Huissen denkt graag mee en helpt bij het maken van een doelgerichte keuze uit het enorme aanbod promotieartikelen. Zo levert Tela Promotions custom made (bad)textiel - al vanaf 50 stuks. Uniek, betaalbaar en erg populair zijn de full color bedrukte badlakens gemaakt van 65% katoen (360 gr/m2) en 35% polyester. Je bestelt deze nu voor een extra aantrekkelijke prijs: 50 stuks formaat 70x140 cm met full color opdruk: € 11,25 per stuk (excl. btw) 50 stuks formaat 100x180 cm met full color opdruk: € 18,50 per stuk (excl. btw) Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2019. Vermeld bij je bestelling dat je lid bent van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe.

Custom made relatiegeschecken bij Tela Promotions

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven