Rabobank ClubSupport

Rabobank ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Samen vieren we de winst!

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland heeft in 2020 maar liefst € 200.000,- verdeeld onder de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Top 3

Ook dit jaar hebben de clubs weer flink campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen van leden binnen te halen. Wij zijn op pad gegaan om de top 3 van Meppel, Staphorst en Steenwijkerland bekend te maken.

Top 3 Meppel

Top 3 Staphorst

Top 3 Steenwijk

Benieuwd naar alle resultaten?

Coöperatief Dividend

Als enige bank in Nederland is de Rabobank een bank zonder aandeelhouders. In plaats van een deel van de winst in de vorm van dividend aan de aandeelhouders uit te keren, wordt het besteed aan maatschappelijke initiatieven. Dit noemen wij het coöperatief dividend. Met Rabo ClubSupport bepalen onze leden hoe de winst verdeeld wordt. De leden bepalen namelijk mede waar het geld van je bank aan besteed wordt. Zo oefen je direct invloed uit op je eigen leefomgeving.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven