Rabobank ClubSupport

Rabobank ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Samen vieren we de winst!

Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland heeft in 2019 maar liefst € 250.000,- beschikbaar gesteld. In 2020 is €200.000 beschikbaar. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Lid worden

Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Al bijna 2 miljoen! Als lid vervul jij een belangrijke rol: je denkt en beslist met ons mee.

Vraag dan nu het lidmaatschap aan

Geef ons het actuele e-mailadres van je club door

Details over de planning en de uitnodiging om mee te doen versturen we via e-mail. Wil je de informatie niet missen? Geef dan het juiste e-mailadres van jouw club aan ons door via 'uw gegevens' van Rabo Internetbankieren. Zo kun je jouw club tijdig inschrijven voor de nieuwe campagne.

Coöperatief Dividend

Als enige bank in Nederland is de Rabobank een bank zonder aandeelhouders. In plaats van een deel van de winst in de vorm van dividend aan de aandeelhouders uit te keren, wordt het besteed aan maatschappelijke initiatieven. Dit noemen wij het coöperatief dividend. Met Rabo ClubSupport bepalen onze leden hoe de winst verdeeld wordt. De leden bepalen namelijk mede waar het geld van je bank aan besteed wordt. Zo oefen je direct invloed uit op je eigen leefomgeving.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven