Rabobank ClubSupport

Rabobank Clubkas Campagne en Rabobank Coöperatie weken worden Rabo ClubSupport.

Dit jaar nog twee campagnes, vanaf 2020 worden deze gebundeld

Dit voorjaar organiseerde Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland nog de Rabobank Clubkas Campagne. Maar liefst 171 clubs zijn met een mooi bedrag blij gemaakt. Dit najaar mogen verenigingen/stichtingen met een maatschappelijk doel voor ogen, meedoen aan de Rabobank ClubSupport. (voorheen Rabobank Coöperatie Weken). De Rabobanken in Nederland gaan hun krachten bundelen binnen deze campagne. Een eerste stap is dat we de actie in zoveel mogelijk gebieden in dezelfde periode organiseren. Vanuit Meppel-Staphorst-Steenwijkerland sluiten we daarom alvast aan en heet de Rabobank Coöperatie Weken in het najaar Rabobank ClubSupport.

Planning

  • Vanaf begin juni worden verenigingen en stichtingen uitgenodigd om zich in te schrijven voor deelname aan Rabo ClubSupport. Vanwege de zomerperiode kan ingeschreven worden tot begin september.
  • Van 27 september tot 11 oktober kunnen Rabobank-leden hun stem uitbrengen op de favoriete clubs.
  • Het bekendmaken van de resultaten vindt medio oktober 2019 plaats. Hierover volgt nog bericht.

Word nu lid!

Ben je nog geen lid van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en wil je graag meebeslissen over de verdeling van het geld?

Vraag dan nu het lidmaatschap aan

Geef ons het actuele e-mailadres van je club door

Details over de planning en de uitnodiging om mee te doen versturen we via e-mail. Wil je de informatie niet missen? Geef dan het juiste e-mailadres van jouw club aan ons door via 'uw gegevens' van Rabo Internetbankieren. Zo kun je jouw club tijdig inschrijven voor de nieuwe campagne.

Coöperatief Dividend

Als enige bank in Nederland is de Rabobank een bank zonder aandeelhouders. In plaats van een deel van de winst in de vorm van dividend aan de aandeelhouders uit te keren, wordt het besteed aan maatschappelijke initiatieven. Dit noemen wij het coöperatief dividend. Met Rabo ClubSupport bepalen onze leden hoe de winst verdeeld wordt. De leden bepalen namelijk mede waar het geld van je bank aan besteed wordt. Zo oefen je direct invloed uit op je eigen leefomgeving.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven