Sponsoring en donaties

Sponsoring en donaties

Wij hechten als Rabobank veel waarde aan het versterken van de lokale leefomgeving. Daarom geven wij jaarlijks een deel van onze winst, het zogenoemde coöperatief dividend, terug aan de samenleving. Dit doen wij onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne én de Rabobank Coöperatie Weken, waarbij wij bijdragen aan stichtingen, verenigingen en buurtversterkende initiatieven in jouw dorp of stad.

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen zijn het kloppend hart in de samenleving. Dat weten wij als coöperatie verenigings- en stichtingsdoelen versterken in het hart van jouw dorp of stad. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien.

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne

Voorwaarden Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Coöperatie Weken

De Rabobank Coöperatie Weken zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen. De Rabobank Coöperatie Weken is de vervanging van ons voormalige Rabobankfonds. Net als bij het Rabobankfonds breng je bij de Rabobank Cooperatie Weken het maatschappelijk doel van jouw initiatief onder de aandacht bij onze leden en zij bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op de projecten. 

Veel gestelde vragen Rabobank Coöperatie Weken

Voorwaarden Rabobank Coöperatie Weken

Verschil tussen Rabobank Clubkas Campagne en Rabobank Coöperatie Weken

Eenmaal per jaar kan een vereniging of stichting die klant is van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland een geldbedrag ontvangen. Maar op basis waarvan maak je de beslissing welk sponsor- en donatie programma het beste bij jullie past? Hieronder volgt een overzicht wat het verschil is tussen beide campagnes:

Rabobank Clubkas Campagne

  • De vereniging of stichting is gericht op sport, cultuur en/of ontspanning
  • Doel is het versterken van de clubkas
  • Het bestedingsdoel is gericht op sport, cultuur en/of ontspanning
  • Voorbeeld: nieuwe tenues voor de club, het organiseren van evenementen, nieuwe materialen voor de training.

Rabobank Coöperatie Weken

  • De vereniging of stichting is maatschappelijk van aard
  • Doel is het financieel ondersteunen van buurtversterkende initiatieven
  • Het bestedingsdoel komt ten goede aan het versterken van de lokale leefomgeving
  • Voorbeeld: moestuinproject voor ouderen, workshops gezamenlijk koken, nieuwe speeltoestellen.

De Rabobank Clubkas Campagne is in het voorjaar van ieder jaar en de Rabobank Coöperatie Weken zijn in het najaar. Alle verenigingen en stichtingen worden benaderd. Zorg ervoor dat u als vereniging/stichting uw gegevens, zoals e-mailadres en correspondentie adres up-to-date heeft en dat dit juist bij ons bekend is.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven