Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland vertegenwoordigt de bijna 20.000 leden van onze bank. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van de bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Bienvenuto Bella Italia

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde italiaanse keuken. Hoogste tijd voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conto, Andrea Bocelli en vele anderen. En niet te vergeten de grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, Andre Hazes en Willy Alberti.
Dinsdag 1 mei, 20.00 uur. Normale prijs € 28,00 Rabo ledenprijs € 23,00.
Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl. Code: RABOBEL

Ivgi & Greben

Met vloeiende composities van abstracte gebaren, intense gevoelsbeelden en poëtisch samenspel worden in hoog tempo taferelen opgebouwd en verstoord. De dansers doen een woordeloos beroep op de empathie van het publiek.
Dinsdag 24 april, 20.00 uur. Normale prijs € 25,00 Rabo ledenprijs € 20,00. Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl. Code: RAOBIVGI.

You're the top hitmusical!

Hitmusical komt terug! Vele jaren geleden trok You're the Top volle zalen, kreeg juichende kritieken en won een Edison. De voorstelling is wegens succes twee keer in herhaling gegaan, met als afsluiting een week in Koninklijk Theater Carré.
Vrijdag 11 mei, 20.00 uur. Normale prijs € 33,00 Rabo ledenprijs € 28,00.
Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl Code: RAOPAUL

Het land van de Grote Vuurvlinder

Zo heet het nieuwe natuurboek van Philip Friskorn uit Oldemarkt. Het is een boek over het gebied waar een unieke bewoner leeft, de grote vuurvlinder. Deze vlindersoort komt wereldwijd nog slechts voor in de Weerribben en in de Rottige Meente. Tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij kunt u het boek kopen voor € 20,95 (normale prijs € 24,95). Kijk voor meer info en verkooppunten op www.skylark.nl

Heerlijke buffel mozzarella

Waterbuffelfarm Oldemarkt levert een grote keuze aan (lokale) streekproducten van de boerderij. Het assortiment bevat o.a.: sappen, kaas, fruit, groenten en andere delicatessen. Tevens worden er ca. 100 waterbuffels gehouden voor het vlees. Waterbuffelvlees is malser en zachter dan vlees van de 'gewone' koe. Het vlees is mager en bevat vele mineralen en heeft daardoor een verlagend effect op de totale cholesterolspiegel. Maar vergeet ook de buffelmozzarella niet! Heerlijk. 
Tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij koopt u een bol buffel mozzarella voor € 2,00 i.p.v. € 2,80. Deze aanbieding geldt tot 1 mei 2018.

Prachtige tulpen van Bloemen Petersen

Haal het voorjaar in huis met tulpen van Bloemen Petersen. Speciaal voor u hebben zij deze speciale aanbieding. Op vertoon van de bon uit de Dichterbij ontvangt u 20 tulpen voor € 4,50. Er zijn altijd diverse kleuren op voorraad. De actie is geldig tot 28 april 2018. Bloemen Petersen is gevestigd aan Prinsengracht 6 in Meppel. 

Magic Unlimited Magische Kerst

Beleef een magische kerst met Oscar en Renzo Kazan. Samen met Mara vormen zij de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azie. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Spectaculaire illusies, prachtige muziek en wonderlijke acts!

Dinsdag 26 december 2017 om 13.30 uur. Normale prijs € 22,50, Rabo ledenprijs € 17,50. Max. 4 kaarten per persoon (korting geldt alleen op ticket voor volwassenen). Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl Code: RABOMagic

Dutch Swing College Band

Genieten van een avond onmiskenbare jazz door Dutch Swing College sound, gespeeld door een verjongd orkest, energiek als nooit tevoren. Zij staan borg voor uitvoeringen van traditionele jazzmuziek op wereldniveau! Do. 11 januari om 20.00 uur. Normale prijs € 25,50 Rabo ledenprijs € 20,50. Max. 4 kaarten per persoon. Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl

Vrijdag & Sandifort ongenadig grappig

Hun typeringen zijn zo mogelijk nog beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo'n genadeloos transformatietalent beschikt. Want La Sandifort is dus ook Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Vrijdag is dus ook Mark Rutte en Marco Borsato. Zaterdag 23 december 2017. Normale prijs € 20,00 Rabo ledenprijs € 15,00. Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl Code: RABOVORT

Vrijdag & Sandifort ongenadig grappig

Winteravondshow De Zuidwesthoek

Bezoek 'De Winteravondshow Zuidwesthoek'op vrijdagavond 15 december. Locatie is Loonbedrijf Pieter van der Linde, Roekebosscheweg 3a in Wanneperveen. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom. Zie en ervaar hoe de koeien en kalveren worden gepresenteerd. Tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij ontvangt u € 2,50 korting aan de kassa. Max. 2 personen per bon.

Winteravondshow De Zuidwesthoek

Pop-en-route in Meppel

Tussen Kerst en Oud & Nieuw presenteert Puppet International een sfeervolle winterroute door de binnenstad van Meppel. Je ziet mooie voorstellingen in een intieme setting van kleine locaties. Puppet neemt je mee in de verwondering van de beeldende theatervorm van poppen, figuren en objecten. Driemaal daags start vanaf Herberg 't Plein een route door de binnenstad van Meppel waarbij in drie leegstaande winkelpanden drie korte familievoorstellingen worden gespeeld. Kortom: een ideaal uitje tijdens de kerstvakantie. Kaarten a € 15,00 zijn tot 23 december te koop via de site van Schouwburg Ogterop (www.schouwburgogterop.nl) en van 27 t/m 30 december bij de kassa van de Winter-Pop-en-Route in de tent voor Herberg 't Plein. Tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij ontvangt u in de tent voor Herberg 't Plein twee heerlijke gratis Rabo-bollen.

Snertpakket van Uw Slager Buitenhuis

De 'R' zit weer in de maand. Tijd voor heerlijke winterkost en wat is er dan fijner dan op écht koude dagen een heerlijke pan snert op het vuur... Met dit winterpakket van Uw Slager Buitenhuis, Bergerslag 8 in Staphorst kookt u een heerlijke erwtensoep. Op vertoon van de bon uit de Dichterbij betaalt u voor dit pakket € 5,98 i.p.v. € 7,98. De aanbieding geldt tot 31 januari 2018.

Snertpakket van Uw Slager Buitenhuis

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven