Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • uw stem uitbrengen in de Rabobank Clubkas Campagne en de Rabobank Coöperatie Weken

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland vertegenwoordigt de bijna 20.000 leden van onze bank. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van de bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co van Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Rabo Regio Concert

Het Rabo Regio Concert staat garant voor een enerverende, muzikale avond met topartiesten en lokale talenten. Een voor deze gelegenheid speciaal samengesteld orkest bestaande uit muzikanten van de muziekverenigingen Prinses Margriet en Vollenhoofsch Fanfare.

Rabo Regio Concert

The soul of Russia

Na een spectaculaire jubileumtournee in 2017 door Europa is Don Cossackchoir of Russia nu weer terug in de Nederlandse theaters en concertzalen.

The soul of Russia

Word lid van SeniorWeb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt je je weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg.

Word lid van SeniorWeb

De Alex Klaasen Revue. Entertainment

Een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Woensdag 13 november, 20:00 uur. Normale prijs € 35,00, Rabo ledenprijs € 30,00. Kaarten reserveer je via www.demeenthe.nl. Code RABOREVUE

De Alex Klaasen Revue. Entertainment

Ruben Terlou. Theatercollege

In dit theatercollege vertelt hij op inspirerende wijze over zijn werk en leven, de lessen die hij heeft opgedaan en de soms moeilijke keuzes die hij heeft gemaakt. Donderdag 3 oktober, 20:15 uur. Normale prijs € 22,50, Rabo Ledenprijs € 20,00. Kaarten reserveer je via www.demeenthe.nl. Code: RABORUBEN

Ruben Terlou. Theatercollege

Rupsje Nooitgenoeg. Familieshow

Het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet. Dinsdag 22 oktober, 11:00 uur. Normale prijs € 17,50, Rabo Ledenprijs € 15,00. Kaarten reserveer je via www.demeenthe.nl. Code: RABORUPS

Rupsje Nooitgenoeg. Familieshow

Rabo Ledenfietstocht

Ook dit jaar organiseren wij een fietstocht speciaal voor leden van de bank. De tocht vindt plaats op 14 september 2019. Deelname is gratis. Inschrijven kan tot woensdag 4 september. Je kan je aanmelden via onze website rabobank.nl/mss.

Rabo Ledenfietstocht

Jubileumboek Droom en weldaad

200 jaar Maatschappij van Weldadigheid in één rijk geïllustreerd boek. Het boek vertelt de bijzondere historie vanaf de komst van de kolonisten naar Frederiksoord in 1818 tot nu. Bestel tot 1 sept'19 met € 10,00 korting voor € 24,50 (excl. verzendkosten) via bestellen@jubileumboek200jaarmvw.nl

Jubileumboek Droom en weldaad

Sorelle Bloem & Kado

Bij aankoop van een 6 maanden bloemabonnement vanaf € 15,00 krijg je de 7e maand kado. Voordelen van het bloemabonnenement: gratis vaas kado, gratis bezorging en de bloemen worden voor je op water gezet met de juiste voedingsdosering. De aanbieding geldt tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij, tot 31-12-2019. Sorelle Bloem & Kado vind je aan de Oosterstraat 76 in Steenwijk.

Sorelle Bloem & Kado

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven