Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland vertegenwoordigt de bijna 20.000 leden van onze bank. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van de bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

2e bol Huberts ijs gratis

IJssalon Huberts is sinds 1922 niet meer weg te denken uit de Hoofdstraat van Meppel. Al meer dan 90 jaar wordt het ijs dagelijks vers gedraaid in de eigen ijskelder. Wanneer de eerste zonnestralen door de wolken prikken, staan de mensen in de rij voor de vitrine van IJssalon Huberts. Zij kunnen dan kiezen uit maar liefst 45 verschillende smaken ambachtelijk huisgemaakt ijs. Constant en Christine hebben nu een waanzinnige zomeractie: op vertoon van de bon uit de Dichterbij ontvang je de 2e bol Huberts ijs gratis! De actie is geldig tot 31 augustus.

2e bol Huberts ijs gratis

Uw auto schoon voor de zomer!

Oliehandel Kreuze B.V. werkt graag mee aan uw schone auto deze zomer. Zie bieden u het wasprogramma Diamant t.w.v. € 12,99 aan voor het actietarief van € 9,00. En, omdat de zomer voor de deur staat doen zij er gratis 5 liter ruitensproeiervloeistof bij. Op vertoon van de bon uit de Dichterbij kunt u van deze actie gebruik maken tot en met 30 juli 2018 bij Oliehandel Kreuze B.V., Steenakkers 3 in Steenwijk.

Gratis waterijsje bij Zwembad de Slenken

Neem jij deze zomer een verkoelende duik in het prachtige zwembad De Slenken in De Wijk? Dan trakteren we op een gratis raketijsje! Het gratis ijsje kun je halen op vertoon van de bon uit de Dichterbij. De aanbieding geldt tot 31 augustus 2018. Maximaal 1 ijsje per bon. 

Gratis waterijsje bij Zwembad de Slenken

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven