Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland vertegenwoordigt de bijna 20.000 leden van onze bank. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van de bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Magic Unlimited Magische Kerst

Beleef een magische kerst met Oscar en Renzo Kazan. Samen met Mara vormen zij de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azie. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Spectaculaire illusies, prachtige muziek en wonderlijke acts!

Dinsdag 26 december 2017 om 13.30 uur. Normale prijs € 22,50, Rabo ledenprijs € 17,50. Max. 4 kaarten per persoon (korting geldt alleen op ticket voor volwassenen). Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl Code: RABOMagic

Dutch Swing College Band

Genieten van een avond onmiskenbare jazz door Dutch Swing College sound, gespeeld door een verjongd orkest, energiek als nooit tevoren. Zij staan borg voor uitvoeringen van traditionele jazzmuziek op wereldniveau! Do. 11 januari om 20.00 uur. Normale prijs € 25,50 Rabo ledenprijs € 20,50. Max. 4 kaarten per persoon. Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl

Vrijdag & Sandifort ongenadig grappig

Hun typeringen zijn zo mogelijk nog beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo'n genadeloos transformatietalent beschikt. Want La Sandifort is dus ook Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Vrijdag is dus ook Mark Rutte en Marco Borsato. Zaterdag 23 december 2017. Normale prijs € 20,00 Rabo ledenprijs € 15,00. Kaarten reserveert u via www.demeenthe.nl Code: RABOVORT

Vrijdag & Sandifort ongenadig grappig

Winteravondshow De Zuidwesthoek

Bezoek 'De Winteravondshow Zuidwesthoek'op vrijdagavond 15 december. Locatie is Loonbedrijf Pieter van der Linde, Roekebosscheweg 3a in Wanneperveen. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom. Zie en ervaar hoe de koeien en kalveren worden gepresenteerd. Tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij ontvangt u € 2,50 korting aan de kassa. Max. 2 personen per bon.

Winteravondshow De Zuidwesthoek

Pop-en-route in Meppel

Tussen Kerst en Oud & Nieuw presenteert Puppet International een sfeervolle winterroute door de binnenstad van Meppel. Je ziet mooie voorstellingen in een intieme setting van kleine locaties. Puppet neemt je mee in de verwondering van de beeldende theatervorm van poppen, figuren en objecten. Driemaal daags start vanaf Herberg 't Plein een route door de binnenstad van Meppel waarbij in drie leegstaande winkelpanden drie korte familievoorstellingen worden gespeeld. Kortom: een ideaal uitje tijdens de kerstvakantie. Kaarten a € 15,00 zijn tot 23 december te koop via de site van Schouwburg Ogterop (www.schouwburgogterop.nl) en van 27 t/m 30 december bij de kassa van de Winter-Pop-en-Route in de tent voor Herberg 't Plein. Tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij ontvangt u in de tent voor Herberg 't Plein twee heerlijke gratis Rabo-bollen.

Snertpakket van Uw Slager Buitenhuis

De 'R' zit weer in de maand. Tijd voor heerlijke winterkost en wat is er dan fijner dan op écht koude dagen een heerlijke pan snert op het vuur... Met dit winterpakket van Uw Slager Buitenhuis, Bergerslag 8 in Staphorst kookt u een heerlijke erwtensoep. Op vertoon van de bon uit de Dichterbij betaalt u voor dit pakket € 5,98 i.p.v. € 7,98. De aanbieding geldt tot 31 januari 2018.

Snertpakket van Uw Slager Buitenhuis

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven