Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland vertegenwoordigt de bijna 20.000 leden van onze bank. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van de bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Fietsvierdaagse Steenwijk

Van 20 t/m 23 juni organiseert RTV Steenwijk opnieuw de Fietsvierdaagse in Steenwijk. De routes gaan dwars door de drie Nationale Parken Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Weerribben-Wieden. Het is dit jaar alweer de 26e editie van de fietsvierdaagse. U kunt kiezen uit de afstanden 30, 45 en 60 km. Dinsdag 20 juni om 09.00 uur start de fietsvierdaagse. Leden van de Rabobank ontvangen tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij € 5,00 korting op het inschrijfgeld. Niet geldig voor de voorinschrijving. Maximaal twee personen per bon. Op www.rtvfietsvierdaagsesteenwijk.nl vindt u alle verdere informatie.

Fietsvierdaagse Steenwijk

Voordelig naar de gondelvaart

Deze zomer kunt u voordelig naar de gondelvaart in Dwarsgracht (29 juli), Belt-Schutsloot (11 augustus) of Giethoorn (26 augustus). Geniet van een prachtig schouwspel van indrukwekkende, drijvende creaties met technische hoogstandjes, muziek en figuratie. U ontvangt tegen inlevering van de bon uit de Dichterbij € 1,00 korting p.p. aan de kassa van het evenement. Maximaal twee personen per bon.

Voordelig naar de gondelvaart

Heerlijke BBQ worstjes gratis

De zomer komt eraan. Tijd om heerlijk te barbecueën. Slagerij Lantinga werkt graag mee aan een geslaagde barbecue. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u bij besteding van € 25,00 of meer 4 huisgemaakte bbq worstjes gratis. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2017 bij de vestigingen van Lantinga Slagerij & Vershuis, Woldstraat 61 in Meppel en Veneweg 117 in Wanneperveen.

Heerlijke BBQ worstjes gratis

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven