Voordracht kandidaat ledenraad Rabobank Oss Bernheze

20 december 2022 16:09

Voordracht nieuw ledenraadslid

Verzend het artikel per e-mail

De volgende kandidaat dragen we aan je voor. Ben je lid van Rabobank Oss Bernheze, dan heb je het recht om zelf kandidaten voor te dragen. Dit dient vóór 3 januari 2023 schriftelijk te gebeuren, ondertekend door 10 of meer leden. Als op deze datum geen nieuwe voordrachten zijn ontvangen, dan is deze kandidaat automatisch verkozen tot lid van de ledenraad van Rabobank Oss Bernheze.

Rob van den Berg

Als ondernemer ben ik al jaren bezig met sociaal en duurzaam ondernemen. Ik ben mede eigenaar van De Halm b.v. (www.meestersvandehalm.nl) in Heeswijk-Dinther waar we al ruim 45 jaar biologische ontbijtgranen maken zoals havermout, muesli’s en granola’s. De voedingssector staat aan het begin van een hele transitie. Financiering van zo’n transitie is daarbij een belangrijk thema.

Naast mijn werk doe ik veel vrijwilligers werk. Voor mij is het daarbij belangrijk dat ik kennis en ervaring kan brengen, maar ook van kan leren. Dat is de reden waarom ik me graag wil inzetten in de ledenraad voor de thema werkgroep Banking4Food.