Rabo Samen Bankieren

16 januari 2024 10:41

Rabobank helpt je graag via onze verschillende kanalen met je vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om op deze manier je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Om je goed te helpen en daarmee je zelfredzaamheid te vergroten hebben we Rabo Samen Bankieren.

Een medewerker Dagelijkse Bankzaken bezoekt je met een duurzaam vervoersmiddel in je eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Bijvoorbeeld het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van je bankzaken. Dit gebeurt bij je thuis tenzij een andere locatie beter past. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten. Rabo Samen Bankieren is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking.

Met Rabo Samen Bankieren zijn we altijd dichtbij en dragen we tegelijkertijd bij aan een duurzame samenleving, zodat ook jij je dagelijkse bankzaken zelf kunt blijven regelen.

Een afspraak maken

Kunnen wij je van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op via 088-7226600.