Friese Rabobanken organiseren WoonCafé bij jou in de buurt

2 november 2022 10:24

De huizenmarkt is enorm in beweging waardoor er behoefte is om snel duidelijkheid te krijgen op je vragen bij het kopen van een huis. We zien in de praktijk dat veel mensen, waaronder de starters op de woningmarkt, op een laagdrempelige en flexibele wijze vragen willen kunnen stellen aan een financieel adviseur.

Wooncafe

Speeddaten

Bij het Rabo WoonCafé zijn er ook een makelaar en notaris aanwezig waarmee je kunt speeddaten. De makelaar heeft goede tips voor bijvoorbeeld een openingsbod of waar je op moet letten bij achterstallig onderhoud. De notaris informeert je onder andere over de notariële akte of het nut van een samenlevingscontract of testament.


Bij jou in de buurt

Het Rabo WoonCafé wordt vier keer georganiseerd, op verschillende locaties in Friesland. Zo is er altijd een Rabo WoonCafé bij jou in de buurt. Het Rabo WoonCafé is open van 19:00-21:00 uur. Jij en je vrienden, buren of kennissen zijn van harte welkom.

Data en locatie

Donderdag 10 november in het Restaurant & Grandcafé 't Gerecht in HeerenveenDonderdag 10 november in James' Bistro en Bar in DrachtenMaandag 14 november in Boutique Hotel Catshuis in LeeuwardenDonderdag 17 november in het Grand Café De Walrus in Sneek

* Neem een recente salarisstrook mee om inzichtelijk te krijgen wat je maximaal kunt lenen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaaropgaaf en IB-aangifte mee.