725.000 euro voor 1425 Friese clubs!

19 oktober 2022 17:38

Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzame en leefbare regio. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunen wij clubs met kennis, netwerk én geld via Rabo ClubSupport.

In Friesland is dit najaar met de Rabo ClubSupport Stemcampagne 725.000 euro verdeeld over de 1425 clubs die meededen. Maar liefst 23.241 Rabobank-leden in Friesland brachten hun stem uit op hun favoriete clubs. Namens al die clubs bedanken wij al die Rabo-leden die hebben gestemd. Zo maken we samen impact en dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen en stichtingen. In heel Nederland zijn in totaal ruim 500.000 stemmen uitgebracht op de ruim 31.000 clubs die zich hadden ingeschreven met een maatschappelijk doel. Benieuwd wat jouw club heeft opgehaald? De complete uitslag is te lezen op Club overzicht - Rabobank

Rabo ClubSupport is meer dan een bedrag in de clubkas

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Een gezond verenigingsleven is een belangrijk onderdeel van een duurzame en leefbare regio. Samen met onze partners NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden biedt Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en geld. Zo helpen we samen om het zo belangrijke verenigingsleven in Nederland gezond en toegankelijk te houden.