Impact maken doe je samen!

2 april 2024 11:21

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Daarom zetten we onze kennis en verbindingskracht in en geven we een deel van ons resultaat terug aan de samenleving. Ons Coöperatief Dividend in 2023 in Friesland:

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Friese verenigingen en stichtingen deden dit jaar weer volop mee aan de Rabo ClubSupport Stemcampagne. Daarmee steunt Rabobank het verenigingsleven: het cement van onze samenleving! Dankzij de stemmen van 24.014 leden is maar liefst € 770.000 verdeeld over 1.555 Friese clubs.

hockey kinderen poseren met een Rabo Clubsupport affiche

Rabo ClubSupportOndersteuning

Met Rabo ClubSupport Ondersteuning helpen we clubs met kennis en netwerk in de vorm van workshops, masterclasses en 1-op-1 ondersteuning bij thema’s als verduurzamen, vrijwilligersmanagement en ledenbinding. Goed voor de club & geweldig voor de samenleving!

Mensen op het podium

Rabobank Coöperatiefonds

Met het Coöperatiefonds steunen wij initiatieven die de regio versterken. En het mooie? Een lokale commissie van ledenraadsleden van Rabobank beoordeelt de aanvragen. In 2023 is er in totaal € 656.825 toegezegd aan 129 projecten in Friesland.

Rabobank

Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage

Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank steunen wij met onze Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage ruim 184 initiatieven in Friesland met een totaalbedrag van € 500.000.

Drie mensen staan bij een zonnenpaneel