Rabobank-vestiging Keizerstraat verhuist naar Hanzeweg

17 februari 2021 16:25

De Rabobank-vestiging aan de Keizerstraat in Deventer verhuist naar de Hanzeweg in Deventer. Tot en met woensdag 30 juni 2021 is de bankwinkel aan de Keizerstraat nog geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. Met ingang van donderdag 1 juli 2021 kunnen klanten voor hun financiële zaken terecht aan het bestaande Rabobank-kantoor aan de Hanzeweg 3 in Deventer. De bankwinkel op deze locatie van Rabobank Salland is dan op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Rabobank-vestiging Keizerstraat verhuist naar Hanzeweg

Alles onder één dak

‘Klanten zijn snel digitaal vaardig(er) geworden en doen hun bankzaken voornamelijk via virtuele kanalen. Door corona heeft deze veranderde klantbehoefte een vlucht genomen en komen er steeds minder klanten naar onze kantoren. Er zijn dan ook minder kantoren nodig om onze klanten toch die goede service te blijven verlenen. In het kantoor aan de Hanzeweg hebben wij vanaf 1 juli alle adviseurs en specialisten onder één dak en er is ruime parkeergelegenheid aanwezig’, aldus Marco Dirksen, directeur Rabobank Salland.

Geldautomaten

Dit heeft ook tot gevolg dat de geld- stort- en sealbagautomaten op de locatie aan de Keizerstraat niet langer beschikbaar zullen zijn. De dichtstbijzijnde automaten zijn te vinden via de Locatiewijzer van Geldmaat.