Ontwikkelingen kantoor Twello

7 juli 2021 12:42

De wereld verandert. De afgelopen maanden zelfs in de hoogste versnelling. Sinds de coronacrisis zijn we nog meer online te vinden. We regelen onze zaken vooral digitaal. Zo ook onze bankzaken. Rabobank beweegt mee, in diezelfde hoge versnelling. Met dienstverlening die past bij de vraag van vandaag.

Ontwikkelingen kantoor Twello

Door het afgenomen fysieke bezoek aan de bank is het niet meer passend en rendabel om nog twee kantoren open te houden. Om die reden blijft ons kantoor in Twello gesloten en begroeten wij u vanaf heden van harte aan de Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn. Wij zijn hier geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Of direct zelf regelen

Veel bankzaken kunt u zelf online of telefonisch regelen. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw (online) bankzaken? Ga naar rabobank.nl of neem telefonisch contact op met een van de adviseurs van de Mobiele BankService van Rabobank Apeldoorn en omgeving via telefoonnummer 088 722 66 00.

Wat is de Mobiele BankService?

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of om naar onze vestiging in Apeldoorn te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Mobiele BankService. Met de Mobiele BankService kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs, zij zijn actief in Apeldoorn en omgeving en komen bij u thuis om uw bankzaken te regelen. Wilt u een afspraak* maken met één van onze adviseurs van de Mobiele BankService, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-722 66 00


*De Mobiele BankService is weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.