Rabo Samen Bankieren

7 maart 2024 16:41

Heb je moeite met het zelf regelen van je bankzaken? En is het niet mogelijk voor je om naar een Rabobankvestiging te gaan? Onze collega's van Rabo Samen Bankieren helpen je graag persoonlijk verder: telefonisch, bij je thuis of op een andere locatie. Ons doel is om jou te helpen en je zelfredzamer te maken.

Rabo Samen Bankieren

Voor wie is Rabo Samen Bankieren?

Wist je dat 1 op de 6 mensen moeite heeft om hun bankzaken zelfstandig te regelen? En ben jij één van deze mensen? Dan sta je er niet alleen voor. Of het nu gaat om uitleg over internetbankieren of het aanvragen van een betaalrekening: onze collega's van Rabo Samen Bankieren helpen je met jouw bankzaken. Het enige wat ze niet kunnen doen, is het helpen met contant geld opnemen of storten.

Workshops voor groepen

We organiseren ook workshops voor groepen mensen die moeite hebben met het regelen van hun bankzaken. Hier leren we je bijvoorbeeld over veilig bankieren en over de mogelijkheden van online bankieren. Wil je meedoen of een workshop organiseren? Bel ons op 088 722 66 00 en maak een afspraak. Of bezoek een van onze Rabobankvestigingen.

Vind een Rabobankkantoor