JongerenRekening met Go Ahead Eagles voordelen!

6 april 2022 10:30

Rabobank Salland is fan van Go Ahead Eagles. Ben jij ook fan? Open dan nu een Rabo JongerenRekening en scoor toffe Go Ahead Eagles voordelen!

Verzend het artikel per e-mail

Bij het openen van (of omzetten naar) een Rabo JongerenRekening met Go Ahead Eagles voordelen scoor je een echte Go Ahead Eagles voetbal!

Maar er is meer! Maak met een Rabo JongerenRekening met Go Ahead Eagles voordelen kans op:

Twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles Meelopen als spelersescorte of als vlaggendrager Een officieel Go Ahead Eagles shirtmet je eigen naam Een meet & greet met een speler van Go Ahead Eagles Een voetbalclinic voor jouw hele voetbalteam (verzorgd door speler van GAE) Een stadiontour door De Adelaarshorst met vijf vrienden of vriendinnen

Onder de nieuwe rekeninghouders worden de winnaars ingeloot door Rabobank Salland.

De spelregels

De Rabo JongerenRekening met Go Ahead Eagles voordelen is voor jongeren tot en met 17 jaar De voorwaarden van de Rabo JongerenRekening zijn van toepassing Stuur zodra je de rekening hebt geopend een mail naar particulieren@rabobank.nl met jouw bankrekeningnummer

Wil je een bestaande JongerenRekening omzetten naar een JongerenRekening met Go Ahead Eagles voordelen? Stuur dan een mail naar particulieren@rabobank.nl met jouw naam en bankrekeningnummer.