Uitslagen Rabo ClubSupport 2022!

7 oktober 2022 10:21

Beste Rabo ClubSupporter, het moment waar je zolang op hebt gewacht is eindelijk daar, de uitslagen van Rabo ClubSupport 2022 zijn bekend. Natuurlijk delen we deze met veel plezier met je én we vertellen je welke verenigingen/stichtingen de extra Rabo ClubSupport prijzen in de wacht hebben gesleept.

Uitslagen

Vanaf dit moment vind je de uitslagen op de website van Rabo ClubSupport. Kies de Rabobank waar jouw vereniging of stichting bankiert en kijk welk bedrag jouw favoriete club of stichting heeft opgehaald met deze editie van Rabo ClubSupport!

Winnaars maatschappelijke themaprijzen

Rabobank zet zich in voor een aantal maatschappelijke thema's. Dit zijn:

Financieel gezond levenDuurzaam ondernemenDuurzaam wonenEnergietransitieBanking4Food

Om verenigingen en stichtingen te stimuleren om ook een bijdrage aan deze thema's te leveren, hebben de Rabobanken uit regio Midden Oost Nederland voor hun deelnemers extra prijzen in het leven geroepen in de vorm van maatschappelijke themaprijzen. Met veel plezier delen we de winnaars van deze Rabo ClubSupport maatschappelijke themaprijzen met je. De winnaars hebben reeds bericht én een cheque ter waarde van € 1.000,- ontvangen.

Winnaars maatschappelijke themaprijzen:

Stichting Voedselbank Lelystad met de aanschaf van een meer duurzame koelwagen als bestedingsdoelSportvereniging Terwolde die de prijs gaat gebruiken om de accommodatie verder te verduurzamenStichting De Zwartendijkruiters die dit geld gaat aanwenden als bijdrage om de vloer van de kantine te vervangen en te isolerenHistorische Vereniging Staphorst met het treffen van energiebesparende maatregelen, waaronder aanleggen van LED-verlichting, als bestedingsdoelSportvereniging Wissel die de prijs gaat gebruiken om de accommodatie verder te verduurzamenTennisvereniging Nieuwleusen die bestaande verlichting gaat vervangen door LED-verlichtingStichting Voedselbank Raalte e.o. die dit bedrag gaat besteden als bijdrage in de aanschaf van zonnepanelenVereniging Kom bij de Boer die als bestedingsdoel heeft het tegengaan van voedselverspilling en het geven van voorlichting over duurzame voedselproductie

Van harte gefeliciteerd en veel succes met het realiseren van jullie mooie doelen!

Winnaars van de 'Verdubbelaarsactie'

Verenigingen en stichtingen, die bankieren bij één van de Rabobanken uit regio Midden Oost Nederland, maakten kans om het bedrag dat zij met Rabo ClubSupport hebben opgehaald, te verdubbelen. Om kans te maken op deze 'Verdubbelaar' konden verenigingen en stichtingen via social media laten zien hoe blij zij zijn met het door hen opgehaalde bedrag. De winnaars van deze 'Verdubbelaarsactie' zijn:

Zang en Vriendschap uit Epe. Bekijk hier hun filmpje.Amicitia Boerhaar uit Wijhe. Bekijk hier hun filmpjeStichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden. Bekijk hier hun filmpje.Reddingsbrigade Noptunus uit Emmeloord. Bekijk hier hun filmpje.Stichting Vrienden van Zwembad Onder Ons De Krim. Bekijk hier hun filmpje.Corsogroep the Next uit Sint Jansklooster. Bekijk hier hun filmpje.A.M.H.C. uit Apeldoorn. Bekijk hier hun filmpje.

Wij feliciteren de winnaars met de verdubbeling van hun Rabo ClubSupport bedrag en veel succes met het realiseren van jullie mooie doelen!

Verenigingsondersteuning

Op welk gebied wil jouw vereniging zich ontwikkelen? Door het binden van meer vrijwilligers? Door verduurzaming van de accommodatie? Een solide sponsorplan? Welke ambities jouw vereniging ook heeft, wij helpen je graag verder met het realiseren ervan. Dat doen we met 1-op-1 begeleiding, masterclasses en workshops. Meer informatie over Verenigingsondersteuning vind je hier.

Voorwaarden extra prijzen Rabo ClubSupport 2022

Deelname verenigingen en stichtingen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de extra prijzen (maatschappelijk thema en verdubbelaar) die kring Midden Oost Nederland beschikbaar stelt voor de deelnemende verenigingen en stichtingen Rabo ClubSupport 2022 kring Midden Oost Nederland.

De deelnemende vereniging of stichting aanvaardt de toepasselijkheid van de voorwaarden en verklaart zich akkoord met de inhoud daarvan.

Prijs Maatschappelijk thema

1. Rabobank kring Midden Oost Nederland stelt per leefgebied € 1.000,- vanuit het coöperatief dividend beschikbaar als prijs voor verenigingen en stichtingen.

2. De vereniging/stichting heeft online deelgenomen aan de Grote Finale Show op donderdagavond 6 oktober.

3. De vereniging/stichting heeft vóór vrijdag 7 oktober 10:00 uur het online aanvraagformulier ingevuld en de diverse vragen beantwoordt en kenbaar gemaakt wat het bestedingsdoel is voor de ‘prijs maatschappelijk thema’.

4. De ledenraad per leefgebied beoordeelt de inzendingen en bepaalt de winnaar voor hun leefgebied op vrijdag 7 oktober. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

5. De vereniging/stichting is aanwezig op zaterdag 8 oktober op de opgegeven locatie om de eventuele prijs in ontvangst te nemen.

6. De vereniging/stichting is verplicht om de bijdrage van de prijs ‘maatschappelijke thema’ te besteden zoals door de vereniging/stichting opgegeven bij inschrijving. Op verzoek van de bank moet de vereniging/stichting dit kunnen aantonen.

7. Over de reden van toelating/uitsluiting en de opzet van deze prijs wordt niet gecorrespondeerd.

8. Rabobank behoudt te allen tijde het recht om een vereniging/stichting uit te sluiten van, dan wel toe te laten tot ‘prijs maatschappelijk thema’ en mag indien daar aanleiding toe is, achteraf om verantwoording vragen aan de vereniging/stichting.

9. Rabobank kan de winnaars vragen belangeloos mee te werken aan een eventuele publiciteitscampagne rondom de ‘prijs maatschappelijk thema’.

10. De bijdrage is altijd inclusief BTW.

11. Iedere bijdrage is inclusief eventuele (fiscale) verplichtingen: de deelnemende vereniging/stichting dient alle eventuele verschuldigde bedragen, bijv. BTW of (schenk)belasting), zelf te voldoen.

Prijs Verdubbelaar

1. Rabobank kring Midden Oost Nederland stelt per leefgebied een extra prijs ‘Verdubbelaar’ beschikbaar vanuit het coöperatief dividend.

2. Deze actie loopt van 6 oktober t/m 17 oktober.

3. De vereniging/stichting heeft deelgenomen aan Rabo ClubSupport 2022.

4. De vereniging/stichting heeft op social media (Facebook/Instagram/LinkedIn) een bericht geplaatst (vóór 17 oktober) met de hastag #RaboClubSupport, waarin ze op ludieke wijze kenbaar maken dat ze graag kans maken op verdubbeling van de bijdrage die ze ontvangen hebben met Rabo ClubSupport 2022.

5. De vereniging/stichting heeft voor 18 oktober een mailtje met link van de post verstuurd naar communicatie.mon@rabobank.nl.

6. De winnaars ontvangen het bedrag Rabo ClubSupport 2022 uitgekeerd met een maximum van €2.000,-.

7. Rabobank beoordeelt de inzendingen en bepaalt de winnaar. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

8. De winnaars ontvangen bericht vóór 1 november 2022.

9. Over de reden van toelating/uitsluiting en de opzet van deze prijs wordt niet gecorrespondeerd.

10. Rabobank behoudt te allen tijde het recht om een vereniging/stichting uit te sluiten van, dan wel toe te laten tot ‘prijs verdubbelaar’ en mag indien daar aanleiding toe is, achteraf om verantwoording vragen aan de vereniging/stichting.

11. Rabobank kan de winnaars vragen belangeloos mee te werken aan een eventuele publiciteitscampagne rondom de ‘verdubbelaar’.

12. De bijdrage is altijd inclusief BTW.

13. Iedere bijdrage is inclusief eventuele (fiscale) verplichtingen: de deelnemende vereniging/stichting dient alle eventuele verschuldigde bedragen, bijv. BTW of (schenk)belasting), zelf te voldoen.