Je eerste huis kopen? Rabobank helpt je stap voor stap op weg

8 februari 2024 14:57

Kom naar Jouw Eerste Huis Event op woensdag 28 februari in Goes. Je bent vanaf 18:30 uur welkom op Livingstoneweg 11. Je leert hier meer over wat er bij het kopen van een huis komt kijken, waar je op moet letten en je krijgt tips over duurzaam wonen.

Eerste Huis Event

Inhoud en programma
Het belooft een interessante avond te worden. Op het programma staan onder andere korte oriëntatiegesprekken met onze financieel adviseurs en workshops met een makelaar en notaris. Wil je wooninspiratie opdoen? Loop dan zeker langs de stand van de interieurstyliste. Het is de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Ben je nu nog niet op zoek naar een huis? Ook dan is het programma zeker interessant voor jou.

Meer mogelijk dan je denkt
Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een tijdelijk contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van Rabobank. We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio die antwoord willen op vragen over hun eerste huis. Deelname is kosteloos. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden!

Aanmelden Jouw Eerste Huis Event
Wil je het event bijwonen? Meld je dan uiterlijk vrijdag 23 februari aan en laat je gegevens achter. Dit event wil je niet missen!

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.