Opening Rabo Contactpunt Baarle-Nassau

15 februari 2022 12:19

We hebben de wensen van onze klanten in de afgelopen tijd zien veranderen. Steeds vaker worden bankzaken eenvoudig online geregeld, met de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren. Het bezoek aan kantoren loopt sterk terug, zo ook in Baarle-Nassau. Om deze reden is besloten het kantoor aan de Singel 4 in Baarle-Nassau te sluiten en een paar deuren verderop een Rabo Contactpunt te openen.

Opening Rabo Contactpunt Baarle-Nassau

Vanaf maandag 28 februari 2022 is het Rabo Contactpunt geopend. Het contactpunt is gevestigd in het Gemeentehuis van Baarle-Nassau aan de Singel 1 te Baarle-Nassau. Je bent hier op afspraak van harte welkom voor hulp bij je dagelijkse bankzaken, vragen over een hypotheek, financiële planning of een zakelijke financiering. Voor het maken van een afspraak kan je ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Geldmaat

De (geld)automaten van Rabobank en die van andere banken hebben plaatsgemaakt voor de automaten van Geldmaat. De automaten van Geldmaat worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat iedereen gemakkelijk gebruik kan maken van opname- en stortmogelijkheden. Alle locaties en openingstijden van automaten van Geldmaat vind je op locatiewijzer.geldmaat.nl.

Mobiele Bankservice

Wil je toch persoonlijk contact en lukt het je niet om naar een kantoor te komen? Daarvoor is onze Mobiele Bankservice. Medewerkers van onze bank komen kosteloos bij je langs voor bijvoorbeeld het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over online bankieren.

Heb je een vraag voor ons?

Dan zijn we er voor je! Op doordeweekse dagen helpen we je graag telefonisch van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Particuliere klanten kunnen ons bereiken via telefoon 088 – 722 66 00 en e-mail particulieren.dzb@rabobank.nl
Zakelijke klanten nemen contact met ons op via telefoon 088 – 722 66 66 en e-mail bedrijven.kring.ZWN@rabobank.nl