Rabobank is trotse partner van B’WISE

6 juli 2023 9:17

Rabobank gelooft dat startups en scale-ups een essentiële rol vervullen in een wereld die zich kenmerkt door continue verandering.

group of millennial male and female multiethnic using vr goggle to test metaverse meeting system cheerful and smiling,office friend standing discussion together next to window office background

Startups en scale-ups zijn door hun innovatiekracht vernieuwers van de economie. Ze helpen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en bovendien vormen ze een groeimotor voor de economie en werkgelegenheid in Nederland.

Het past dan ook naadloos in onze ambitie om innovatieve – en soms disruptieve – snelgroeiende bedrijven in een breed aantal sectoren en technologieën te ondersteunen. En dat kunnen we niet alleen, wij geloven in de kracht van het samen optrekken met partners. Daarom zijn we ook trotse partner van B’WISE.

B'WISE is dé startup hotspot in het centrum van Breda. Een plek waar alles samenkomt: innovatie, ambitie en inspiratie. Kennis, funding en netwerk onder één dak.

Meer informatie over startups & scale-ups vind je hier.