Duurzaam Wonen

21 juli 2021 16:25

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen daarom bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we onder meer via steeds meer gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs bij onze lokale banken.

Duurzaam Wonen

Verduurzamen van je woning in 1 minuut

Kim Stevens en Jos Jochems zijn net als hun collega's gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs bij Rabobank. Zij leggen in één minuut uit wat Rabobank voor jou kan betekenen.

Rabobank - Duurzaam verbouwen

YouTube

Pak je duurzame woonkans

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten.

Pak je kans

Rabo Samen Online voor Hypotheken

Je hypotheek online regelen? Dat kan! Met Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek online, samen met een hypotheekadviseur van Rabobank. Zo kun je de hypotheek vinden die bij jou past, maar dan zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Ook handig als je bijvoorbeeld de hypotheek wilt verhogen om je huis te verduurzamen.

Bekijk hoe het werkt