Nieuwe Rabobankvestiging in centrum van Eindhoven

14 oktober 2022 14:54

Vanaf aanstaande maandag 17 oktober kunnen klanten terecht in het nieuwe kantoor aan de Emmasingel 35D in het centrum van Eindhoven. Afgelopen 1 april verlieten we de bekende Rabobankvestiging in de Witte Dame en trokken we in een tijdelijke ruimte in kantoorpand De Emma.

Terwijl de klantenservice in het tijdelijke kantoor gewoon doorging, werd er hard gewerkt om het nieuwe kantoor in hetzelfde pand in orde te maken. Het kantoor is klaar en wordt aanstaande maandag geopend. Rabobank is weer duidelijk zichtbaar vanaf de Emmasingel.

Dienstverlening

De fysieke kantoren zijn steeds meer bedoeld om waarde toe te voegen op momenten waar het er écht toe doet. Voor sommige klantvragen nemen onze adviseurs zelfs graag extra de tijd en wordt op afspraak gewerkt, denk hierbij aan het regelen van een volmacht, de afwikkeling van een overlijden en als klanten 18 jaar worden. Veel vragen over de dagelijkse bankzaken kunnen tegenwoordig makkelijk geregeld worden via internetbankieren of de Rabo app. Een paslimiet instellen, betaalpas (de)blokkeren of een adreswijziging doorgeven? Het kan allemaal online. Kijk op Particulieren - Rabobank of klik rechtsonder in de app op ‘service’ voor de mogelijkheden.

Openingstijden kantoor voor inloop

Ma 13:00-17:00 uur
Di t/m vr 10:00-17:00 uur