Campy maakt gebruik van Rabo Innovatielening

21 september 2022 13:45

Met trots kunnen we meedelen dat Campy aanspraak heeft mogen maken op de Rabo Innovatielening, een financiering voor starters gericht op innovatie en ontwikkeling.

Gijs de Beer, Co-founder & Head of Product, Campy

“Als startend bedrijf, heb je geld nodig. Het doorontwikkelen van een app is kostbaar. Daarom zijn investeringen en financieringen hard nodig. We hebben volop ideeën om vernieuwende, unieke toepassingen aan onze Campy app toe te voegen. Hiervoor gaan we de Innovatielening van Rabobank gebruiken”.

Over Campy

The Happy camper community; dat is waar de kracht van Campy in zit! Een informatieve behulpzame app die ontwikkeld is dóór en vóór gebruikers. Dat geldt voor alle locaties, beoordelingen en foto’s, die gratis via de app toegankelijk zijn. Er zijn ook speciale extra features zoals offline kaarten beschikbaar, die gebruikers tegen betaling kunnen afnemen.

Laurens van Mierlo, Co-Founder & Head of Business, Campy

De campy app is een geweldige bron van inspiratie voor alle avontuurlijke kampeerders in Europa! Dit hebben we allemaal te danken aan de binnenkort grootste ‘happy camper community’ van Europa. We kunnen niet wachten om de nieuwe functies van de Campy app met hen te delen!”.

Michel Ziekman, start- en scale-up banker

“Rabobank helpt ondernemers om innovatief, duurzaam en toekomstbestendig te ondernemen en gezond te groeien. Zonder innovatie is er immers geen vooruitgang! Het betreft een interessante app met een prima schaalbaar model, waar blijkens de response in de markt veel behoefte aan is. Door toevoeging van extra features kunnen weer vervolgstappen worden gezet en ik kijk er naar uit om deze vooruitstrevende ondernemers hiermee te helpen”.

Over het Rabobank Startup & Scale-up Team

Startups en Scale-ups zijn door hun innovatiekracht vernieuwers van de economie, dragen in een belangrijke mate bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie en werkgelegenheid in Nederland. Het Startup & Scale-up Team van Rabobank helpt ondernemers die geloven in deze zelfde missie duurzaam te groeien door het openstellen van (internationaal) netwerk, kennis en financiering. Kijk voor meer informatie op rabobank.nl/startup-scaleup.