Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg

17 februari 2021 16:25

Donderdag 4 november, na een jaar wachten was het eindelijk zo ver, de 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. Tijdens de finale wist Marloes Kepser van Kepser uit Cuijk zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht te slepen. Wout Seuren van KWS Seuren uit Beugen en Arno van Lankveld van AVL Motion Groep werden de zilveren prijswinnaars.

Leo dapibus sed praesent non

Rabobank is al jaren trotste hoofdsponsor van de Ondernemersprijs. Aernout van der Does mocht dan ook deze felbegeerde prijs overhandigen aan Marloes. “Na 24 jaar hebben we gezocht naar een editie waarin ook de jonge ondernemers onder de 35 jaar centraal staan. En dat is gelukt! Marloes, Arno en de gebroeders Seuren, wat een kanjers! Echte ondernemers, nu al succesvol terwijl ze nog maar net begonnen zijn. Wat gaat daar een inspiratie en voorbeeldrol vanuit. Dat kon je ook wel zien aan de zaal. 700 honderd man en bomvol met jeugd die zich hard maakt voor de groei en toekomst van Land van Cuijk en Noord-Limburg.“

Voor deze jubileum editie werd de gehele opzet in een nieuw jasje gestoken. En wat voor een jasje… Om meer jonge, nieuwe ondernemers te enthousiasmeren voor de prijs werd het Inspyrium in Cuijk omgetoverd tot een heus festivalterrein met foodtrucks, verschillende podia en gezellige zitjes.

De avond werd afgetrapt met het kennisfestival ‘Young meets Old’ waar ‘jonge’ ondernemers in gesprek gingen met ‘oude’ ondernemers. Zo spraken Boyk Marten en Wiljan Laarakkers over hoe netwerken tot succes kan leiden. Erik Verpoort en Rene van Vleuten spraken met elkaar over hoe je kunt opvallen in de massa. En tot slot werd de noodzaak van innovatie besproken door Dirk Ebben en Karel Jennissen. Dit alles werd culinair ondersteund door heerlijke hapjes van lokale chef-koks.

Bij uitzondering werd er dit jaar ook een award uitgereikt aan de Opmerkelijke Ondernemer. Karel Jennissen van N+P Group, Wiljan Laarakkers van Laarakkers en René van der Vleuten van Globemilk gingen alle drie met de prijs naar huis. Voor deze prijs werden ruim negentig oud-winnaars, genomineerden en starters van de afgelopen 24 jaar onder de loep genomen.