Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

17 februari 2021 16:25

23-24-25 november; bestel je ticket

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Welkom bij Rabobank op stand F124

Ook Rabobank is weer van de partij tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Deze keer op een andere plek dan voorheen. Onze stand vind je tegenover Lely op nummer F124. We schetsen tijdens de beurs een beeld van de aanpassingen die in het komende decennium nodig zijn om de land- en tuinbouwsector verder te ontwikkelen. Een sector die onmisbaar is voor de kwaliteit van leven en onlosmakelijk verbonden is met onze maatschappij. De markt verandert en het inspelen daarop is door nieuw overheidsbeleid, technologische ontwikkelingen en veranderende maatschappelijke opvattingen een stevige uitdaging. Graag gaan we daar met jou het gesprek over aan. Naast de ontmoeting in onze stand, vind je ons op beursdag 1 en 3 aan tafel tijdens een discussiemoment over Slim & Rendabel naar Emissieloze Landbouw en tijdens het rondetafelgesprek over voer (techniek) en geitendiergezondheid.

Rentekorting voor duurzame melkveehouders

Ook willen we je informeren over de testfase van negen maanden waarbij Rabobank een rentekorting van 0,2 procent geeft aan melkveehouders om verdere verduurzaming te faciliteren. Het aanbod is bestemd voor duurzame koplopers in de melkveehouderij die bij Rabobank in duurzaamheidsscore A vallen en een financiering van meer dan één miljoen euro hebben. Deelname aan dit initiatief kan al snel een besparing opleveren van 10.000 euro of meer. “De transitie van de sector brengt extra kosten met zich mee voor ondernemers. Wij willen ondernemers die hun nek uitsteken waarderen voor hun inzet en zo verduurzaming versnellen,” zegt Remon Blok, directeur Food en Agri.

Inschrijving Rabo Duurzame Innovatieprijs 2021

Als laatste brengen we de inschrijving voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2021 onder de aandacht tijdens de vakbeurs. De inschrijving loopt tot het einde van het jaar. Steeds vaker zien wij dat ondernemers de ambitie hebben om actief bij te dragen aan een betere wereld. Innovatie is daarvoor een belangrijk middel. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs biedt Rabobank een podium voor een vliegende start.

Scan je badge Smart Badge Technology

Dit evenement maakt gebruik van Smart Badge Technology. Je ontvangt bij binnenkomst een Smart Badge. Door de speciale badge-lezers op de beursvloer aan te raken met je badge, creëert de beurs een overzicht van de stands die je bezoekt. Aan het einde van de dag ontvang je een e-mail met relevante informatie per exposant waarin je interesse hebt getoond en andersom wordt jouw digitale visitekaartje gedeeld met de betreffende exposanten. Als je de badge-lezer in de Rabobank stand scant ontvang je het digizine Toekomstbestendige land- en tuinbouw in 2030 en informatie over de Biodiversiteitsmonitor Melkveehouderij.

Bestel je ticket

Zien we jou op 23, 24 of 25 november in onze stand? Als standhouder mogen wij onze relaties via een persoonlijke link gratis uitnodigen. Zodra je de registratie hebt voltooid ontvang je een ticket. Print je ticket uit en breng deze mee naar Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2021 of laat je ticket op de beurs scannen via je smartphone. Bij binnenkomst wordt er een corona-controle uitgevoerd en ontvang je een Smart Badge.