Finale-avond Rabo ClubSupport met Pieter van den Hoogenband

18 oktober 2021 17:00

Heb je de Rabo ClubSupport finale-avond gemist of wil je deze op je gemak nog eens terugkijken? Dat kan via onderstaande link.

Finale-avond Rabo ClubSupport

Bekijk hier de finale-avond van Rabobank ClubSupport

Klik hier

De stemperiode van Rabo ClubSupport is nog in volle gang

Je bent ongetwijfeld nu al benieuwd naar de uiteindelijke uitslag van jouw club of de club waar je op gestemd hebt! Graag nodigen we daarom (bestuurs)leden van de deelnemende clubs én alle Rabobankleden in regio Gelderland-Zuid uit voor deze feestelijke online finale-avond op maandag 8 november.

Special guest: Pieter van den Hoogenband!

In deze finale kijk je live mee naar de bekendmaking van de uitslagen in onze regio. We maken er samen een echt feestje van! Zo hebben we als special guest niemand minder dan Pieter van den Hoogenband die jullie zal meenemen in zijn ervaringen als topsporter en als Chef de Mission bij de Olympische Spelen.
Verder krijgt een aantal clubs uit onze regio een podium en vertellen zij meer over hun deelname aan Rabo ClubSupport. We gaan ook nog wat verder in op de rol van de Rabobank en haar partner NOC*NSF op het gebied van Verenigingsondersteuning en het belang hiervan. En Marise den Bakker zorgt deze avond voor het muzikale entertainment. Zij won Kunstbende in 2019 in de categorie Muziek. Kortom; het wordt een afwisselend, leerzaam en gezellig programma dat je niet wilt missen!

Anderhalf uur entertainment met het comfort van thuis

Vanaf 19.20 uur openen onze virtuele deuren en kun je vanuit het comfort van je eigen huis deelnemen aan de finale van Rabo ClubSupport. We starten om 19.30 uur en tegen 21.00 uur ronden we af.

Aanmelden

Ben jij (bestuurs)lid van een club of lid van de Rabobank? Inschrijven kan tot 7 november 16.00 uur via onderstaande link. Daarna ontvang je, enkele uren voor het event, per e-mail een deelnamelink van ons.

Uiteraard kun je dit nieuwsbericht ook delen met alle clubleden, zodat iedereen de live-uitzending kan bekijken. De deelknop vind je rechts bovenaan deze pagina.

Finale Rabo ClubSupport 2021 (rabobank.nl)