Toekomstbestendig ondernemen doe je samen

17 juli 2023 13:46

Donderdagmiddag, 6 juli, stond in het teken van toekomstbestendig ondernemen. Een bijeenkomst speciaal gericht op ondernemers uit onze regio, met als doel bedrijven te inspireren en meer toekomstbestendig te maken. Toekomstbestendig ondernemen is namelijk meer dan alleen groen. Het gaat ook over de snel veranderende wereld en de kansen die dit biedt voor innovatie en groei.

Toekomstbestendig ondernemen in Gelderland-Zuid

De middag werd geopend door Maya Smits, directeur coöperatieve Rabobank. Gevolgd door Rogier Aalders, Senior Onderzoeker bij RaboResearch, die sprak over ondernemen naar brede welvaart in de regio. Ondernemers konden concreet aan de slag met de uitdagingen van morgen tijdens verschillende inspiratiesessies.

Samen met Krijn Ratsma van de Energieke Regio bouwen we aan toekomstbestendig vastgoed. Frank Croes, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, liet ondernemers zien hoe zij de overgang kunnen maken naar circulaire bedrijfsvoering. En samen met Jos Slootstra, Dacon ICT, voerden we een ‘bank’ gesprek over de toekomst van digitaal ondernemen. Vol nieuwe ideeën sloten we de middag af met een duurzame netwerkborrel.

Sparren over de toekomst van jouw bedrijf?

Een tot in de puntjes uitgewerkt toekomstplan, een plan in grove lijnen in je hoofd of op zoek naar inspiratie voor groei? In alle gevallen staan onze adviseurs voor je klaar. Vraag hier een gesprek aan.