Mama Deli & AgriData innovations winnen Rabo wildcard fieldtrip Parijs

7 februari 2023 9:22

Van 9-11 maart organiseert partner HortiHeroes een inspirerende fieldtrip naar Parijs waar onder meer een bezoek wordt gebracht aan de Global Summit van Hello Tomorrow. Een delegatie van Rabobank is erbij en biedt twee interessante startups een wildcard aan. Op 26 januari reikte Maurice Dame, directeur coöperatieve Rabobank, de wildcards uit aan Sjoerd Henstra (Mama Deli) en Pim van Geest (AgriData Innovations).

Samen met innovators van verschillende bedrijven van uiteenlopende sectoren wordt tijdens de fieldtrip een bezoek gebracht aan hét deep tech impact event waar internationale ondernemers samenkomen en baanbrekende technologieën van startups gepresenteerd worden. Daarnaast wordt er een kijkje genomen in de keuken van een populaire startup hub in het centrum van Parijs. Om innovatieve startups te stimuleren vroeg Rabobank startups zich vooraf in te schrijven om kans te maken op een wildcard. In Mama Deli en AgriData Innovations ziet de bank veel potentie en toegevoegde waarde voor de groep die meereist naar Parijs. Daarnaast zijn beide startups op hun beurt dankbaar voor de kans die hen hiermee door de bank geboden wordt om hun kennis en netwerk verder uit te breiden.

Op donderdag 16 februari komt de groep voor het eerst bijeen op een kick-off bijeenkomst, georganiseerd op het kantoor van Rabobank in De Lier.