Tour du Soleil op bedrijventerrein Elisabethhof in Leiderdorp

21 juni 2023 9:12

Veel daken van bedrijven in Leiderdorp hebben nog geen zonnepanelen. Dat is een gemiste kans, want je kunt er geld mee verdienen en jezelf indekken tegen hoge energieprijzen. Om ondernemers op weg te helpen organiseerden gemeente Leiderdorp en Holland Rijnland in samenwerking met Rabobank en partners de bijeenkomst Tour du Soleil. Deze vond plaats op 14 juni bij Houweling Interieur in Leiderdorp.

Tijdens de bijeenkomst deelden experts kennis, netwerk en ervaringen die nodig zijn om aan de slag te gaan met zonnepanelen. Voor bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein Elisabethhof in Leiderdorp is er een mooi aanbod. Tot en met 30 juni kunnen zij een gratis maatwerkadvies zonnepanelen van Energieke Regio aanvragen. Deze wordt aangeboden door Rabobank en gemeente Leiderdorp.

Samenwerking

De energietransitie versnellen kan alleen als je samenwerkt en kennis en netwerk deelt. Deze Tour du Soleil is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen gemeente Leiderdorp, Rabobank, Stichting Energieke Regio, winkeliersvereniging Wooon, de Leiderdorpse Ondernemersvereniging, Liander en coöperatie Zon op Leiderdorp.

Aanvragen gratis maatwerkadvies zonnepanelen

Ondernemers en pandeigenaren gevestigd op bedrijventerrein Elisabethhof kunnen tot en met 30 juni een gratis maatwerkadvies zonnepanelen aanvragen door een e-mail te sturen naar duurzaam@leiderdorp.nl. Wees er snel bij want op = op.