Inspiratieavond Rabo ClubSupport Ondersteuning

15 januari 2024 16:28

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk én geld om hun ambities te realiseren. In oktober 2023 ontvingen 770 clubs in de metropoolregio Amsterdam een cheque. Op deze manier draagt Rabobank bij aan de ondersteuning voor mooie (maatschappelijke) doelen. Maar we doen meer!

Rabobank

Inspiratieavond Rabo ClubSupport Ondersteuning Financieel gezonde club - 13 februari Haarlem

Als Rabobank in de Metropoolregio Amsterdam zijn we erg benieuwd naar de behoeften van jouw vereniging of stichting. Samen met onze vaste partners NOC*NSF en LKCA gaan wij aan de slag om verenigingen en stichtingen sterker te maken. Met het programma Rabo ClubSupport Ondersteuning krijg je intensieve begeleiding op maat van professionals. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om je te helpen de doelen en ambities van jouw vereniging of stichting waar te maken.

Programma
19.00 uur | Ontvangst
19.30 uur | Rondleiding door de oude Koepelgevangenis
20.00 uur| Welkom Ard van Berkel, directeur coöperatieve Rabobank Haarlem-IJmond a.i.
20.10 uur | Financiële gezonde club – hoe zorg je daarvoor?
| Goede voorbeelden TOSS uit Heemskerk en Wesopa uit Weesp
21.00 uur | Aan de slag met jullie ambitie & ondersteuningsvragen
21.30 uur | Terugkoppeling van gewenste ondersteuning
21.40 uur | Gezamenlijke afsluiting

21.45 uur | Napraten onder het genot van een hapje & drankje

Aanmelden

Je bent welkom met maximaal 2 bestuursleden per vereniging. Dit kan via onderstaande link: 'Aanmelden inspiratieavond'. Opgeven kan tot 6 februari 2024.

Aanmelden inspiratieavond


Wat is Rabo ClubSupport?

Rabo ClubSupport bestaat uit de Stemcampagne en Ondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen onze leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen. Aan de hand van het aantal stemmen, ontvangen clubs een steuntje in de rug. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of het aanleggen van speelvelden. Oktober 2023 reikten we op zes geweldige locaties in de Metropoolregio Amsterdam de cheques van Rabo ClubSupport uit en daarmee is een eind gekomen aan de Rabo ClubSupport stemcampagne 2023. Eind mei 2024 start de nieuwe editie van Rabo ClubSupport Stemcampagne.

Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Het verduurzamen van de club, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren. Samen met NOC*NSF en LKCA biedt Rabobank het programma Rabo ClubSupport - Ondersteuning aan. Met Ondersteuning helpen we clubs en verenigingen bij het realiseren van hun ambities, door het delen van onze kennis en ons netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops. Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over Rabo ClubSupport.

Het Zaans Fanfare Corps, een orkest- en muziekschool uit Zaandijk, doet ook mee met verenigingsondersteuning. Samen met een expert gingen zij aan de slag met hun hulpvraag. Benieuwd? Bekijk dan onderstaande video.

Jouw club ook aanmelden?

Twee keer per jaar start er een nieuwe ronde van het Ondersteuningstraject. Je kunt je club aanmelden voor dit traject. Onze experts uit sport en cultuur ondersteunen je dan bij je hulpvraag over een onderwerp, zoals bijvoorbeeld: ledenbinding, vrijwilligers werven, sponsoring of verduurzaming. Meer weten en/of aanmelden voor de Stemcampagne of Ondersteuning? Ga dan naar raboclubsupport.nl