Rabo Healthcare team

22 september 2023 17:01

Speciaal voor zorgorganisaties in Midden-Nederland.

V.l.n.r.: Leon Wouda, Derk Graver, Kees Goemans, Kaneshka Burhan.

Door de vergrijzing en een langere levensverwachting, maar ook door personeelskrapte, nieuwe zorgtechnieken en verduurzamingsinvesteringen nemen de zorgvraag en kosten voor de zorg de komende jaren toe. Daarnaast zijn de vitaliteit en het behoud van medewerkers belangrijke aandachtspunten en spelen inzet op innovatie en verdere samenwerking een steeds essentiëlere rol binnen de sector. Deze dynamische omstandigheden vragen om visie, initiatief en innovatie kracht.

Het Rabo Healthcare team is bekend met deze ontwikkelingen en is vertrouwd met actuele financiële onderwerpen in de zorgsector. Hierdoor kunnen we met kleine en grote organisaties meedenken over het verder versterken van de zorg en helpen we je om de financiële gezondheid van jouw organisatie te verbeteren.

Jouw financiën, onze zorg

We bieden je een vast aanspreekpunt met kennis van de zorgsector. Je kunt bij ons terecht voor:

    Financiële producten in verband met je praktijk/zorginstelling en betalingsverkeer Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) en Zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) Het waarmaken van vernieuwende (zorg)ideeën Duurzaamheidsoplossingen Advies over het oprichten of overdragen van jouw praktijk en overnamefinancieringen Advies over huisvestingsproblematiek Trends en Cijfers zorgsector Inzicht in en overzicht op jouw financiële situatie zowel zakelijk als privé Zakelijke en privé verzekeringen Aankoop van een woning Het bouwen aan je oudedagsvoorziening Beleggen en vermogensmanagement

Vragen of even sparren?

Wij staan klaar om je te helpen met concrete adviezen en passende oplossingen:

Voor organisaties met een bancaire financiering tot 1 mln.:
Kaneshka Burhan (06-83 09 45 54) en Leon Wouda (06-25 29 85 41)

Voor organisaties met een bancaire financiering vanaf 1 mln. en een omzet tot 100 mln:
Kees Goemans (06-25 08 49 69)

Voor organisaties met een bancaire financiering vanaf 1 mln. en een omzet vanaf 100 mln:
Derk Graver (06-22 90 53 59)