Eric Zwart nieuwe Directeur coöperatieve Rabobank Amersfoort Eemland

7 juli 2023 14:21

Eric Zwart start per 1 augustus 2023 als Directeur coöperatieve Rabobank voor Amersfoort Eemland. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het vakgebied Bedrijven in de regio Midden-Nederland. Hij volgt hiermee Denise Notenboom op.

Eric heeft een ruime ervaring in de financiële dienstverlening, zowel in de zakelijke als particuliere markt. Hiervoor was Eric werkzaam in de directie van Rabobank in de regio Noord-Holland Noord. Daarvoor vervulde hij diverse management en directiefuncties bij Rabobank en AEGON.

De benoemingscommissie heeft Eric leren kennen als een persoon met een mensgerichte aanpak en iemand die met zijn aanstekelijke enthousiasme gaat voor het behalen van resultaten en focus heeft op de klant.

‘Rabobank Amersfoort Eemland is een prachtige bank in een uitdagende en dynamische regio. Met name door de combinatie van een hoge dichtheid van inwoners, de vele economische activiteiten en een sterke groei. Samen met onze leden, klanten en partners willen we graag een bijdrage leveren aan deze groei en een duurzame, inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan doen. Dat doen we met kennis, ons netwerk en financieringen,’ aldus Eric Zwart.