Rabo miniMaster Toekomstbestendig Ondernemen

27 oktober 2021 16:41

Als ondernemer sta je midden in een samenleving die snel verandert. Om jouw onderneming toekomstbestendig te houden is het nodig dat je aandacht hebt voor thema’s als technologische innovaties, digitalisering, de energietransitie, de voedseltransitie en de beweging naar circulair ondernemen. Stuk voor stuk zijn het zowel uitdagingen als mooie kansen voor jouw onderneming.

Rabo miniMaster Toekomstbestendig Ondernemen

8 fysieke bijeenkomsten

Om je goed te informeren en te inspireren, organiseren wij in samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie de Rabo miniMaster Toekomstbestendig Ondernemen. Een programma dat jou helpt om de ontwikkelingen in kaart te brengen en de kansen vorm te geven. Het programma duurt 5,5 maand. We komen 8 dinsdagavonden van 17.30 tot 22.00 uur samen op kantoor Rabobank West-Friesland (Graanmarkt 1, 1681 PA Zwaagdijk-Oost). De eerste masterclass start op dinsdag 11 januari 2022. De kosten voor het programma bedragen € 995,- vrij van BTW per deelnemer.

Deelname

Bij Rabobank geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom delen we ook graag onze kennis en ons netwerk. We brengen ondernemers bij elkaar om samen slimmer te innoveren en te verduurzamen. Graag nodigen we je uit deel te nemen aan dit inspirerende programma. Aanmelden kan via onderstaande button. Meer informatie over praktische zaken en de inhoud van het programma vind je in de brochure.

Aanmelden