Pand op het oog op Kolksluis in ‘t Zand?

30 maart 2023 15:00

Op bedrijventerrein Kolksluis in ‘t Zand komen maar liefst 66 businessunits. En jij hebt er een op het oog. Nu nog je financieringsmogelijkheden ontdekken.

Groei

Ontdek jouw financieringsmogelijkheden, wat je kunt lenen en tegen welke rente.

    Snel inzicht in je rente en leenbedrag Persoonlijk gesprek met een lokale adviseur die de plannen kent Vrijblijvend sparren over een financiering die bij jouw situatie past.

Of je nu droomt van je eigen plek als ondernemer of wil investeren voor later. We vinden het belangrijk dat een financiering bij jouw situatie past. Nu én in de toekomst. Daarom denken onze collega’s Adri Buur en Mark Tas graag met je mee over jouw mogelijkheden voor een bedrijfspand in ‘t Zand.

“Ik richt mij al jaren op de zakelijke markt in de regio Noord-Holland Noord”

Spar met Adri Buur

Met jarenlange ervaring helpt Adri mkb-ondernemers graag te groeien. Hij is actief bij Zakenclub ’t Zand. De lokale kennis zet hij graag in om met jou mee te denken.

Neem vrijblijvend contact op met Adri:
Bel via 06 10 07 53 70 of stuur een e-mail.

“Als je benieuwd bent naar jouw financieringsmogelijkheden voor Kolksluis, ga ik graag met je in gesprek”

Vrijblijvend in gesprek met Mark Tas

Al ruim 13 jaar helpt hij het mkb met financiële vraagstukken. Mark maakt graag kennis met je om te horen over jouw plannen in de plaats waar hij is opgegroeid.

Neem vrijblijvend contact op met Mark:
Bel via 06 11 49 10 70 of stuur een e-mail.

Daarom een financiering van Rabobank

    Sparren in elke fase van je investering

Heb je een ruw idee of al een concreet plan? Onze adviseurs Mark en Adri sparren graag met je over het financiële plaatje.

    Snel online duidelijkheid over je mogelijkheden

Liever eerst zelf online je mogelijkheden bekijken? Binnen 15 minuten weet je al wat je kunt lenen en hoeveel je hiervoor betaalt. Zo kun je snel de juiste keuze maken voor jouw bedrijf.

Bereken zelf vrijblijvend je mogelijkheden voor een financiering.

Waarom Rabobank?

Bij Rabobank kun je rekenen op snel duidelijkheid én persoonlijk advies. Onze adviseurs Mark Tas en Adri Buur staan voor je klaar.

Samen met een van hen ga je in gesprek over jouw plannen en de financieringskansen. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen. Hier vertellen we ook meer over de taxatie van het pand. Zo stellen we een bedrijfslening samen die aansluit bij jouw situatie.

Neem nu contact op met Adri of Mark.