Word ledenraadslid!

11 juli 2023 16:25

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw lokale Rabobank. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank.

Rabobank

Ledenraad als schakel

Als coöperatieve bank zijn we een bank met leden in plaats van aandeelhouders. De aansluiting bij onze leefomgeving zoeken we onder meer via de ledenraad, de schakel tussen de bank, de leden en de samenleving. De ledenraad denkt mee over de koers en het beleid van onze bank en het besteden van onze winst in de samenleving. Daarnaast praat de ledenraad, namens alle leden van onze bank, met de directie over ontwikkelingen in de regio.

Wie zoeken we?

Ben jij betrokken bij de bank en de regio Rijssen-Enter? Weet je wat er speelt in de maatschappij en heb je ideeën over hoe we hieraan als coöperatieve bank kunnen bijdragen? Maak je je graag sterk voor zaken die onze bank aangaan, ben je makkelijk aanspreekbaar voor klanten en leden? Laat je stem horen.

Openstaande vacatures

Op dit moment zijn er binnen Rabobank Twente-Achterhoek vacatures in de volgende ledenraden:

    Rijssen-Enter Centraal Twente Zuid en Oost Twente Graafschap Noord- en Oost- Achterhoek Noord en West Twente

Wat zijn de taken als een ledenraadslid?

In deze profielschets lees je wat we zoeken. Als ledenraadslid denk je mee en beslis je over onderwerpen die voor de bank en onze klanten van belang zijn. De ledenraad vergadert zo’n vijf keer per jaar. Daarnaast zijn er diverse andere bijeenkomsten die je kunt bijwonen om mee te praten over maatschappelijke thema’s en waar je andere ledenraden en medewerkers van de bank kunt ontmoeten. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Je kritische inbreng en ideeën over relevante, maatschappelijke thema’s wordt zeer gewaardeerd. Ledenraadsleden ontvangen een vergoeding van € 1.500,- per jaar.

Doe je mee?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via deze link.