Projecten Coöperatiekring Groot-Rijnmond gekozen

12 december 2022 18:23

Sinds dit jaar zet de Coöperatiekring Groot-Rijnmond zich als onafhankelijke stichting in om de kansengelijkheid van jeugdigen in de regio te bevorderen. De eerste stemronde onder deelnemers is geweest, er is zelfs meer geld gedoneerd dan verwacht, én de projecten die steun krijgen zijn bekend! Lees meer over de Coöperatiekring en de gekozen projecten.

De eerste wervingsronde aan deelnemers eindigde afgelopen september. De 35 deelnemers kwamen bij elkaar om kennis te maken met elkaar en de projecten die door middel van een pitch hun bijdrage deelden. De officiële aftrap van de Geefkring was een feit; mooie initiatieven in verschillende categorieën en allemaal met hetzelfde doel. De verbinding van projecten en deelnemers om samen de wereld van kansarme jeugdigen in de regio een beetje mooier te maken. Een inspirerend tafereel!

Gekozen projecten

De grote vraag is.. op welke projecten is het meest gestemd door de deelnemers en wie krijgt de steun die zij zo hard nodig hebben? De projecten zijn opgedeeld in de aanvraag van het bedrag: groot, middel en klein. Het heuglijke nieuws is dat er voldoende geld beschikbaar is om alle projecten in de categorie middel en klein te steunen.

In de categorie groot hebben twee projecten zich gemeld. Het project Team Toekomst heeft de meeste stemmen gekregen! Het gehele bedrag van € 68.000 is hiermee op een fantastische manier besteed. Ben je geïnspireerd en wil je ook een bijdrage leveren aan deze Geefkring? Uiteraard loopt de werving van deelnemers gewoon door en hoopt de Geefkring in 2023 nog veel meer nieuwe mooie initiatieven te mogen steunen, samen met jou! Meer info (over de gesteunde projecten) en/of deelnemer worden? Bezoek de website van Coöperatiekring Groot-Rijnmond