ik wil een huis kopen

Ik wil een huis kopen

  Leuk, je bent van plan om een huis te kopen. Om dit te kunnen financieren heb je een hypotheek nodig. Wij helpen je hier graag bij. Bereken wat je maximaal kunt lenen en oriënteer je alvast online. Behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs.

  Wat kost het kopen van een huis?

  Hoe werkt een hypotheek?

  Je wilt je droomhuis kopen, maar hebt hiervoor een hypotheek nodig. Maar wat is dit eigenlijk precies en wat komt er allemaal bij kijken? Wij leggen je graag per onderdeel uit wat het inhoudt.

  Wat is een hypotheek? Stap voor stap naar je nieuwe huis Hypotheekvormen en voorwaarden Hypotheekrente

  wat kost een hypotheek

  Wat kost een hypotheek?

  Bij het afsluiten van een hypotheek ga je een lening aan bij de bank. Hier zijn kosten aan verbonden. Welke kosten kun je verwachten?

  Advieskosten en afsluitkosten van een hypotheek Kosten koper Nationale Hypotheek Garantie Taxatierapport of Calcasa waarderapport Hypotheekbescherming

  De Woonbox

  Van oriëntatie naar hypotheek

  Wanneer je je oriëntatiegesprek hebt gehad zijn er nog een aantal stappen die je neemt voordat je een hypotheek aangaat. Je leest over alle stappen in de speciale Woonwijzer (PDF). Daarnaast begeleidt de Woonbox-app met de innovatieve AR-technologie jou stap voor stap door deze fasen. Download de app voor de animatie van het koopproces.

  Start de WoonBox-app (PDF)
  huren of kopen

  Kopen en jouw situatie

  Twijfel je nog of je beter een huis kunt huren of kopen? Bijvoorbeeld door een studieschuld of andere financiële verplichtingen? Of heb je nog geen vast contract en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Lees meer over jouw situatie en ontdek in jouw Eerste-huis-gesprek wat er precies mogelijk is.

  Nieuwbouwwoning Studieschuld ZZP of flexibel contract Huren of kopen

  Verbouwen of verduurzamen

  Verbouwen of verduurzamen

  Soms moet er nog wat gebeuren om het nieuwe huis helemaal naar jouw wens te maken. Omdat je het niet jouw stijl is of omdat het energielabel nog niet de gewenste norm heeft. De Rabobank heeft hier verschillende financieringsmogelijkheden voor.

  Duurzaam wonen Groendepot Verhuizen of verbouwen Bouwdepot

  Hoe wil je verder?

  Wij helpen je graag.

  Bereken je hypotheek
  Maak een afspraak

  Handige links

  Zelf regelen Contact Chat