Man en vrouw kijken naar een nieuwbouw project

Hypotheek berekenen

Bereken binnen 2 minuten je maximale hypotheek en maandlasten

Nieuwbouwwoning kopen

Heb je een nieuwbouwhuis op het oog? Of wil je graag zelf een huis bouwen? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning. We denken graag met je mee en helpen je graag op weg.

De belangrijkste kenmerken van nieuwbouw

De belangrijkste kenmerken van nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning is duurzaam, dat betekent meer wooncomfort en lagere energielasten.De eerste jaren heb je weinig tot geen onderhoudskosten. Je hebt meestal opties voor de indeling van de woning via meer- en minderwerk.Je betaalt geen overdrachtsbelasting. Vaak is er sprake van een loting of toewijzing door een projectontwikkelaar.Tussen de koop en overdracht zit vaak een lange periode. Als je al een huis hebt, krijg je vaak langer te maken met dubbele woonlasten.
Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige nieuwbouwwoning? Dan scheelt dat niet alleen in je energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Daarom krijg je van ons een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente. Heb je ook een actieve betaalrekening bij Rabo? Dan krijg je nog eens extra korting. Zo profiteer je iedere maand van lagere hypotheeklasten.

Meer over hypotheekrente korting

Hypotheekproducten voor nieuwbouw

Wist je dat Rabobank interessante hypotheekproducten heeft voor nieuwbouw? Zo kun je met de Rabo Groenhypotheek korting krijgen op je hypotheek en heeft het Rabo Bouwdepot een looptijd van 2 jaar. Handig voor als de bouw iets uitloopt!

Rabo Bouwdepot

Een speciale rekening bij je hypotheek voor je nieuwbouwwoning

Gemakkelijk zelf rekeningen betalen via Online Bankieren of de Rabo appDe rente die je betaalt is gelijk aan de rente die je ontvangt over je bouwdepotDe maximale looptijd van het bouwdepot is 2 jaar

Rabo Groenhypotheek

De hypotheekoplossing voor een energiezuinige nieuwbouwwoning.

Speciaal voor nieuwbouwwoningen met een GroenverklaringNetto maandlasten in het begin het laagstKorting op je hypotheekrente bij 10 jaar vaste rente

Overbruggingshypotheek

Tijdelijke hypotheek om de overwaarde van je huidige huis te gebruiken voor de aankoop van je nieuwe huis.

Gebruik de overwaarde voor je nieuwe huisFinancier tijdelijk twee huizen als je gaat verhuizenLos af bij de verkoop van je oude huis
Afspraak maken

Gratis oriënterend hypotheekgesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom een nieuwbouwhypotheek? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan ook makkelijk online via videogesprek.