Man en aannemer op een bouwplaats van een nieuwbouwwijk

Nieuwbouwprojecten BPD

Als starter is het toch vaak kijken, kijken, niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Bij Rabobank nemen we in een persoonlijk gesprek de tijd om te kijken naar jouw mogelijkheden. En omdat elke situatie anders is, denken we graag met je mee! Maak een afspraak voor een gratis Eerste-huis-gesprek. Zo kun je met een zeker gevoel op zoek naar je eerste huis.

Waarom nieuwbouw?

Heb je een nieuwbouwhuis op het oog? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning.

Met een duurzame nieuwbouwwoning heb je op basis van het energielabel recht op een hogere leencapaciteit. Daarnaast heb je bij een duurzame nieuwbouwwoning minder energielasten en daardoor lagere woonlasten. Standaard bij nieuwbouw is de duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Rabo en BPD bouwen samen betaalbare huurwoningen

Samenwerking Rabobank en BPD

BPD, dochterbedrijf van Rabobank, (her)ontwikkelt duurzame woningen in en om binnensteden in heel Nederland. Kijk op de site van BPD voor het aanbod in jouw regio. De adviseurs van Rabobank zijn nauw bij deze projecten betrokken. Daardoor kunnen ze kopers op maat adviseren over de mogelijkheden en voordelen van een Groenhypotheek, het nog energiezuiniger maken van de woning of het realiseren van die droomkeuken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Woningaanbod van BPD

Woningaanbod van BPD

BPD heeft ook nieuwbouwwoningen voor starters die op of rond de NHG-grens liggen. Hieronder hebben we er een aantal voor je in beeld gebracht, om je een idee te geven, wat er allemaal mogelijk is. Wil je meer weten? Klik op de link van de projecten hieronder. Wil je verder zoeken in jouw regio? Kijk dan op de pagina van BPD om met de locatiezoeker aan de slag te gaan.

Blogs

Heb jij een nieuwbouwwoning op het oog, dan is de financiering een belangrijk onderdeel. Maar hoe financier je een nieuwbouwwoning? Kan je meer- en minderwerk meenemen in je hypotheek? En hoe vraag je een hypotheek aan? Lees hier meer over in de blogs van Luuk Willems, financieel adviseur nieuwbouw bij Rabobank.

phone

Hulp nodig?