Gasten en barista in horeca-gelegenheid met veel ramen en groen

Uitzendkracht en een hypotheek

Een eigen huis kopen als uitzendkracht? Er is meer mogelijk dan je denkt. Zo kan een perspectiefverklaring via je uitzendbureau helpen bij de aanvraag van een hypotheek.

Milat staat in restaurant

Wat zijn mijn mogelijkheden voor een hypotheek?

De arbeidsmarkt is flexibeler geworden. Uitzendcontracten komen steeds meer voor. Zonder vast contract kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Toch zijn er mogelijkheden.

Neem bijvoorbeeld Milat:

Milat is begin dertig en werkt sinds anderhalf jaar via een uitzendbureau in de horeca. Momenteel huurt hij met twee vrienden een appartement in Amsterdam-Oost, maar hij wil graag een eigen huis kopen.

Perspectiefverklaring

Als je via een uitzendbureau werkt, kan een perspectiefverklaring helpen bij het aanvragen van een hypotheek. Deze verklaring kan het uitzendbureau onder bepaalde voorwaarden geven. Samen met jou kijken ze naar je toekomstperspectief op de arbeidsmarkt. Als je mogelijkheden en kansen goed zijn, geven zij een perspectiefverklaring af.

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Tijdens een Eerste-huis-gesprek kijken we samen naar jouw situatie, het bedrag dat je wilt lenen en de hypotheekmogelijkheden.

Eerste huis gesprek

Gratis Eerste-huis-gesprek met een adviseur

Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdekt binnen 30 minuten jouw mogelijkheden tijdens een gratis Eerste-huis-gesprek met één van onze adviseurs.

Jouw situatie en een hypotheek

Twijfel je of je in jouw situatie een hypotheek kan krijgen? Een studieschuld of flexibel contract hoeven het kopen van jouw eerste huis niet in de weg te staan. Wij snappen dat elke situatie anders is. Bij Rabobank is er daarom meer mogelijk dan je denkt. Misschien ook voor jou.

Hypotheek berekenen

Benieuwd wat je kunt lenen? Bereken eenvoudig je hypotheek en maandlasten.

phone

Hulp nodig?